Facebook Pixel Έρχονται καυτές εξελίξεις στην ΑΕΚ – "Τελειωμένος" κορυφαίος άσος, "στον αέρα" και δεύτερο top όνομα
| 2017-07-31 12:45:00

Έρχονται καυτές εξελίξεις στην ΑΕΚ – "Τελειωμένος" κορυφαίος άσος, "στον αέρα" και δεύτερο top όνομα

Έρχονται καυτές εξελίξεις στην ΑΕΚ – "Τελειωμένος" κορυφαίος άσος, "στον αέρα" και δεύτερο top όνομα

Πολύ σημαντικό είναι το επόμενο διάστημα για την "Ενωση", καθώς αναμένονται ηχηρές αποχωρήσεις σύντομα! Ποιος μαζεύει τα πράγματά του και ποιος... παίζει το κεφάλι του; 

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεσπάσει στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες σχετικά με την παραμονή του Ούγκο Αλμέιδα, με τον παίκτη, πάντως, να μην παρουσιάζει τάσεις φυγής και αντιθέτως να προτιμάει να παραμείνει στην Ένωση, όπως διαμηνύει τις τελευταίες ώρες.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στην "κιτρινόμαυρη" διοίκηση έχουν πάρει απόφαση να αποχωρήσει ο Πορτογάλος άσος, μιας και άπαντες έχουν πεισθεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει με βάση το συμβόλαιο που απολαμβάνει (500.000 το χρόνο).

Δεν έχει την πολυτέλεια, δηλαδή, η Ένωση να κρατάει έναν παίκτη που θα θεωρείται, μετά την απόκτηση του φορ που ψάχνουν στην ομάδα, 3η και 4η επιλογή για τον προπονητή, με τόσο υψηλές απολαβές.

Υπάρχει, μάλιστα, η εκτίμηση ότι θα βρεθεί άμεσα η "χρυσή τομή" και ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ.

Οι... μουρμούρες για τον Χιμένεθ

Την ίδια στιγμή, οι... μουρμούρες για τον Μανόλο Χιμένεθ παραμένουν εντός της ΑΕΚ και υπάρχει η εκτίμηση πως θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον και ειδικά να δε "βοηθήσουν" τα αποτέλεσμα και κυρίως η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο.

Μάλιστα, παραμένει ερωτηματικό πώς θα μπορέσει ο Ισπανός να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, αφού, πλέον, η διοίκηση της ΑΕΚ έχει άλλη δυναμική και δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ επί Σταύρου Αδαμίδη στην προηγούμενη θητεία του, όταν ο προπονητής στην ουσία έκανε... ό,τι ήθελε, μιας και υπήρχαν οφειλές προς το πρόσωπό του.

Όπως σας έχουμε τονίσει ξανά, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί εύκολα να ανταπεξέλθει κάτω από καθεστώς πίεσης και όσο αυτή μεγαλώνει, εκτιμάται ότι θα τον φέρει σε ακόμα πιο δεινή θέση.

Εκτός, βέβαια, αν καταφέρει μέσα από τη δουλειά, που δεδομένα κάνει στις προπονήσεις, να αντιστρέψει το κλίμα με θετικά αποτελέσματα στα αμέσως επόμενα παιχνίδια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags