Facebook Pixel Τρομερό τι έκανε ο Ρινάλντι με Τσάβες - Έτσι θα γίνει ανατροπή με Πούκι - Δεν... τρελαίνεται ο Έλληνας!
| 2017-08-14 11:15:00

Τρομερό τι έκανε ο Ρινάλντι με Τσάβες - Έτσι θα γίνει ανατροπή με Πούκι - Δεν... τρελαίνεται ο Έλληνας!

Τρομερό τι έκανε ο Ρινάλντι με Τσάβες - Έτσι θα γίνει ανατροπή με Πούκι - Δεν... τρελαίνεται ο Έλληνας!

"Καυτό" παρασκήνιο στην υπόθεση του μεγάλου "πράσινου" στόχου για την επίθεση! Πώς ένας παίκτης της ομάδας... φρενάρει το deal, τι ισχύει στην υπόθεση του Φινλανδού άσου;

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα παιχνίδια με την Μπιλμπάο, ωστόσο ακόμα το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, με κυριότερη αυτή του βασικού σέντερ φορ.

Οι Πράσινοι αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στην περίπτωση του Αντρέ Τσάβες, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη, μιας και ο παίκτης δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Στο Τριφύλλι έχουν ως σύμμαχο την Μπόκα Τζούνιορς, αφού υπάρχει συμφωνία με τους Αργεντινούς, ωστόσο ο παίκτης παρουσιάζεται επιφυλακτικός στο να έρθει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο 26χρονος άσος πληροφορήθηκε από συμπατριώτες του (Λαουτάρο Ρινάλντι) ότι υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να γίνει περισσότερο αρνητικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στο Τριφύλλι.

Πούκι για Γενάρη

Την ίδια στιγμή, ο Τεέμου Πούκι δείχνει να απομακρύνεται από το πλάνο, μετά και τις χθεσινές του δηλώσεις, αλλά πιθανόν όχι οριστικά για τους Πράσινους, καθώς δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να επανέλθει τον Γενάρη.

Ο Φινλανδός, άλλωστε, δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του στην Μπρόντμπι και σε λίγους μήνες θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

Εξάλλου, ανάμεσα στον παίκτη και το Τριφύλλι υπάρχει πλήρης συμφωνία και δεν αποκλείεται αυτή να ενεργοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο, όταν και οι Δανοί δε θα μπορούν, πια, να σταθούν εμπόδιο.

Απαντάει ο Μιχαήλ που... δεν θέλει!

Όσον αφορά την περίπτωση του Αλέξη Μιχαήλ, αυτή τη στιγμή υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα και εκκρεμεί η απάντηση του παίκτη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον θέλει για εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας, ενδεχομένως να τον υπολογίζει και ως αριστερό μπακ, ωστόσο ο έμπειρος άσος δείχνει επιφυλακτικός να πάει σε μια ομάδα που γνωρίζει ότι δε θα έχει θέση βασικού.

Πάντως, έχει στα χέρια του διετές συμβόλαιο από το Τριφύλλι, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεσή του δεν θα προχωρήσει και ήδη οι Πράσινοι τσεκάρουν άλλες περιπτώσεις.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags