Facebook Pixel Μ' αυτόν τον κορυφαίο άσο... έβραζε ο Ουζουνίδης - Έρχεται απρόσμενη αποχώρηση στον Παναθηναϊκό;
| 2017-08-21 11:45:00

Μ' αυτόν τον κορυφαίο άσο... έβραζε ο Ουζουνίδης - Έρχεται απρόσμενη αποχώρηση στον Παναθηναϊκό;

Μ' αυτόν τον κορυφαίο άσο... έβραζε ο Ουζουνίδης - Έρχεται απρόσμενη αποχώρηση στον Παναθηναϊκό;

Ποιος ξένος παίκτης... τρέλανε τον κόουτς με τις τελευταίες εμφανίσεις του; Τι «καυτές» εξελίξεις μπορεί να προκύψουν στo Tριφύλλι; Διαβάστε αποκλειστικά στο sportdog.gr...

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε και χθες στον Πλατανιά, όπως έγινε απέναντι στην Μπιλμπάο, πολλές αμυντικές αδυναμίες.

Οι Πράσινοι έδειχναν να μην έχουν συνοχή στην οπισθοφυλακή και λίγο έλειψε να δεχθούν και δεύτερο τέρμα, καθώς η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πίεσε πολύ στα τελευταία λεπτά για το γκολ της νίκης.

Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν έξαλλος μετά το ματς με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και έκρινε ότι ο παίκτης που είχε τα περισσότερα προβλήματα στα μετόπισθεν ήταν ο Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρούσε ότι ο Βραζιλιάνος ήταν πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και πως η δική του κακή απόδοση επηρέαζε όλη την αμυντική λειτουργία της ομάδας, κάτι που συνέβη και απέναντι στην Μπιλμπάο.

Πλέον και μετά τον τραυματισμό του παίκτη, είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να προκύψει πρόταση για την αγορά του Βραζιλιάνου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει αναβολή και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Πάντως, με αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται όντως στον Παναθηναϊκό να προκύψει θέμα απόκτησης στόπερ, αν και είναι δύσκολο με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Το μπάτζετ εξαντλήθηκε, όπως έχουμε ξαναγράψει, στη μεταγραφή του Αντρέ Τσάβες, το πλάνο προβλέπει ακόμα την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη κι ενός αριστερού μπακ (φαβορί ο Εμανουέλ Ινσούα), με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για μια έξτρα προσθήκη στην άμυνα.

Γι' αυτό δεν αποκλείεται να προκύψει το επόμενο διάστημα κάποια πώληση-έκπληξη, προκειμένου να μπορέσουν οι Πράσινοι να κινηθούν στην αγορά για τις άμεσες ανάγκες τους. Εξάλλου, η αρχική πρόθεση της διοίκησης, όταν εμφανίστηκε η επίσημη πρόταση για τον Κάρλος Ζέκα, ήταν να παραχωρηθεί ο Πορτογάλος, αλλά με το σωστό αντίτιμο, μια σκέψη που στη συνέχεια φάνηκε ότι εγκαταλείφθηκε.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, στο Τριφύλλι να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο μιας πώλησης, όχι απαραίτητα του αρχηγού, για τον οποίο σας εξηγήσαμε γιατί δεν είναι εύκολο να αποχωρήσει, προκειμένου να καλυφθούν τα βασικά "θέλω" του προπονητή, όπως είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του αριστερού μπακ (δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με την Ουντινέζε για τον Εμανουέλ Ινσούα λόγω οικονομικής διαφοράς) και ενδεχομένως η απόκτηση στόπερ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags