Facebook Pixel "Κόλαση" στην Τούμπα με Μίχελ, άγριος καυγάς για Έλληνα άσο – Απίστευτη πρόθεση από τον Σαββίδη!
| 2017-08-26 19:15:00

"Κόλαση" στην Τούμπα με Μίχελ, άγριος καυγάς για Έλληνα άσο – Απίστευτη πρόθεση από τον Σαββίδη!

"Κόλαση" στην Τούμπα με Μίχελ, άγριος καυγάς για Έλληνα άσο – Απίστευτη πρόθεση από τον Σαββίδη!

«Φωτιά» στην Τούμπα μετά τον βαρύ αποκλεισμό και την παραίτηση του Σλοβάκου - Τι κρύβεται στο παρασκήνιο και πώς προβλέπεται να αντιδράσει το αφεντικό της ομάδας;

Ο Λούμπος Μίχελ υπέβαλε την παραίτησή του στη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, γεγονός που φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα, η οποία βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη φάση μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Έστερσουντ.

Πάντως, η παραίτηση του Σλοβάκου σε καμία περίπτωση δεν "έσκασε" ως κεραυνός εν αιθρία στον Δικέφαλο, αφού στην πραγματικότητα έχει δρομολογηθεί από την προπερασμένη Παρασκευή.

Τότε ήταν που ο Μίχελ εξέφρασε την επιθυμία του να παραιτηθεί κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης, στην οποία προέκυψε μεγάλος καυγάς εξαιτίας διαφωνίας μεταξύ των διοικούντων.

Αυτή, άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σλοβάκος κατέθεσε την παραίτησή του, αφού το έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν ως μέσο πίεσης για να περάσουν οι προτάσεις του και μάλιστα με επιτυχία.

Πάντως, τώρα φαίνεται δύσκολο να τα καταφέρει. Το κλίμα δεν είναι καλό για τον ίδιο, αφού θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος για τον κακό καλοκαιρινό σχεδιασμό που έφερε και το τραγικό ξεκίνημα της σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν πως η παραίτηση του Μίχελ θα ισχύσει αυτή τη φορά. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως ο Σλοβάκος θα παραμείνει στη θέση του τεχνικού διευθυντή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να τρέξουν οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Στη συνέχεια, από Σεπτέμβρη, αναμένεται να αποζημιωθεί και να φύγει, παραμένοντας σαν... εξωτερικός συνεργάτης της ομάδας, όπως συνέβη στο παρελθόν με τους Τσιστιακόφ, Άρνεσεν και Βούκιτς

"Σφαγή" για Κλάους

Όπως προαναφέραμε, η παραίτηση του Μίχελ δρομολογήθηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης την προηγούμενη Παρασκευή. Ποιο ήταν το θέμα της διαφωνίας; Η πώληση του Στέφανου Αθανασιάδη, που μονοπωλούσε εκείνες τις ημέρες την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας είναι πλέον παίκτης της Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με διαφορετικούς όρους από αυτούς που μαθεύτηκαν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του sportdog.gr από πηγές μέσα στην ομάδα του Ισραήλ αναφέρουν ότι όντως ο Αθανασιάδης πήρε συμβόλαιο 650.000 χωρίς τα μπόνους. Αυτό, όμως, που δεν έγινε γνωστό είναι ότι ένα ποσό μεταξύ 300-350.000 ευρώ τα "τσόνταρε" ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να γίνει η μεταγραφή, με τον Δικέφαλο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40% ως αντάλλαγμα.

Αυτό ακριβώς ήταν και το σημείο της διαφωνίας στο εσωτερικό της ομάδας, καθώς πολλοί μέσα στον ΠΑΟΚ δεν συμφωνούσαν με την πρακτική του να… πληρώσουν τον Αθανασιάδη για να φύγει.

Ως εκ τούτου, οι τόνοι ανέβηκαν στη σύσκεψη, με αποτέλεσμα ο Μίχελ να ξεστομίσει τη λέξη "παραιτούμαι", αν και στη συνέχεια φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές τα βρήκαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags