Facebook Pixel Έτσι κλείνει το deal για Ζέκα – Έγινε ραντεβού παίκτη και Παναθηναϊκού, με τρομερή ατάκα στον Αλαφούζο!
| 2017-08-26 19:45:00

Έτσι κλείνει το deal για Ζέκα – Έγινε ραντεβού παίκτη και Παναθηναϊκού, με τρομερή ατάκα στον Αλαφούζο!

Έτσι κλείνει το deal για Ζέκα – Έγινε ραντεβού παίκτη και Παναθηναϊκού, με τρομερή ατάκα στον Αλαφούζο!

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της πώλησης του διεθνούς άσου - Πώς θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή και τι ειπώθηκε σε συνάντηση του παίκτη με τον μεγαλομέτοχο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το θέμα του Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό, καθώς η Κοπεγχάγη συνεχίζει να "πιέζει" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ωστόσο οι Πράσινοι δεν δίνουν το "οκ", αφού δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμα στο οικονομικό κομμάτι.

Οι Δανοί, πάντως, δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον αρχηγό του Τριφυλλιού και γι' αυτό αναμένεται να… φορτσάρουν τα επόμενα 24ώρα, ώστε να κλείσουν τη συμφωνία και να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Η διαφορά δεν είναι μικρή, αλλά ούτε και "αγεφύρωτη". Παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ο Παναθηναϊκός για να πει το "ναι" και να δώσει τον Ζέκα, περιμένει την πρόταση των 2 εκατ. ευρώ και όχι 2.5 εκατ. ευρώ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως μέσω των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και μία εβδομάδα, οι Πράσινοι έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό μέσω ειδικών μπόνους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ποσό των 500.000 ευρώ, το οποίο θα πάρει το Τριφύλλι μέσω κάποιων "εύκολων" μπόνους και γι' αυτό πλέον είναι πρόθυμοι να δώσουν τα χέρια, ακόμα και με πρόταση που θα φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.

H συνάντηση Αλαφούζου - Ζέκα

Αυτή, λοιπόν, είναι η οικονομική διαφορά Παναθηναϊκού και Κοπεγχάγης, περίπου μισό εκατ. ευρώ και μόνο εάν καλυφθεί, θα κλείσει η μεταγραφή. Εξάλλου, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πίεση από τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ο Kάρλος Ζέκα συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Γιάννη Αλαφούζο και συζήτησαν όλες της λεπτομέρειες της υπόθεσης. Ο αρχηγός των Πρασίνων τόνισε πως η πρόταση της Κοπεγχάγης και η μεταγραφή του στη Δανία, αποτελεί οικονομικά μία τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο, ωστόσο δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.

Αντιλαμβανόμενος προφανώς και τον… ντόρο που έχει δημιουργηθεί με το θέμα, ακόμα και εντός ομάδας, προσπάθησε να "χαμηλώσει" το ζήτημα και δεν πίεσε τον ιδιοκτήτη των Πρασίνων για να "τελειώσει" η μεταγραφή. Το αντίθετο μάλιστα, του ξεκαθάρισε πως θα δεχθεί την όποια απόφαση πάρει στο τέλος η διοίκηση του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags