Facebook Pixel Έτσι "έκλεισε" τη μεγάλη συμφωνία ο ΠΑΟΚ – Αυτός... φέρνει στην Τούμπα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά
| 2017-08-29 15:00:00

Έτσι "έκλεισε" τη μεγάλη συμφωνία ο ΠΑΟΚ – Αυτός... φέρνει στην Τούμπα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά

Έτσι "έκλεισε" τη μεγάλη συμφωνία ο ΠΑΟΚ – Αυτός... φέρνει στην Τούμπα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά

Πώς ο "Δικεφάλος του Βορρά" κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του παικταρά και ποιος "κρύβεται" πίσω απ' το εν λόγω deal; Το αποκαλυπτικό παρασκήνιο στο SportDog.gr!

Λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να "κλείσει" μια πολύ σημαντική προσθήκη για τη μεσαία γραμμή, τον Μαουρίτσιο Χοσέ, έναν παίκτη που έχει την ποιότητα για να αναβαθμίσει το παιχνίδι του Δικεφάλου.

Ο 29χρονος άσος αποτέλεσε σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταγραφική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο στην Τούμπα τον... έστειλε με προσωπικές κινήσεις ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Μιρτσέα.

Συγκεκριμένα, ήταν αυτός που ανέλαβε τις επαφές με τον Βραζιλιάνο μέσο, μιας και τον γνωρίζει άριστα από την κοινή τους θητεία στη Ζενίτ, ενώ όπως αναφέρουν έγκυρες "πηγές" του sportdog.gr, κατάφερε να τον πείσει για να συνεχίσει στην Ελλάδα και την ομάδα του γιου του.

Υπάρχει δε η εκτίμηση πως αν δεν ήταν ο πατέρας Λουτσέσκου για να μιλήσει στον παίκτη, αλλά και να κινητοποιήσει τους κατάλληλους ανθρώπους που "έτρεξαν" τις διαπραγματεύσεις, πολύ δύσκολα θα είχε θετική κατάληξη η συγκεκριμένη υπόθεση για τους Ασπρόμαυρους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε πολύ αυτή τη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στον άξονα, εκεί που δηλαδή έχει διαγνώσει ότι υπάρχει πρόβλημα και με τη... βοήθεια του πατέρα του θα έχει σύντομα στη διάθεσή του έναν παίκτη εξαιρετικά ποιοτικό.

Εξάλλου, όσο ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο του Δικεφάλου είναι μοιραίο πως θα εκμεταλλεύεται τις πολύ καλές διασυνδέσεις του πατέρα στα μεταγραφικά θέματα, μιας και ο πολύπειρος Μιρτσέα διαθέτει τις κατάλληλες "άκρες" στην αγορά και μπορεί εύκολα να χειριστεί υποθέσεις παικτών που βρίσκονται στο στόχαστρο γιου του.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags