Facebook Pixel Τι "τρέχει" με τον Καλάθη, αγωνία στο Τριφύλλι - Το Ευρωμπάσκετ, ο Ρίβερς, το πλάνο Γιαννακόπουλου
| 2017-09-02 11:00:00

Τι "τρέχει" με τον Καλάθη, αγωνία στο Τριφύλλι - Το Ευρωμπάσκετ, ο Ρίβερς, το πλάνο Γιαννακόπουλου

Τι "τρέχει" με τον Καλάθη, αγωνία στο Τριφύλλι - Το Ευρωμπάσκετ, ο Ρίβερς, το πλάνο Γιαννακόπουλου

Γιατί στο Τριφύλλι περιμένουν πώς και πώς να τελειώσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα; Τι συμβαίνει με τον μεγάλο τους αστέρι και πώς σχετίζεται ο Αμερικανός άσος; Όλες οι απαντήσεις εδώ...

Το μυαλό όλων αυτές τις μέρες είναι στο Ευρωμπάσκετ και στην προσπάθεια της Εθνικής να πάρει ένα μετάλλιο.

Το ενδιαφέρον για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μπαίνει στην άκρη, καθώς μάλιστα και οι δύο ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Πάντως, φίλοι των «αιωνίων» συνεχίζουν να ρωτάνε για τις πρόωρες ανανεώσεις. Και κυρίως οι Παναθηναϊκοί για τον Ρίβερς και τον Καλάθη.

Για τον Ρίβερς η πραγματικότητα είναι ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2020. Αυτό που απομένει είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια...

Η περίπτωση του Καλάθη είναι πιο πίσω. Υπάρχουν σημεία επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές και θέληση, βεβαίως, να συνεχίσουν μέχρι το 2020, αλλά δεν έχουν προχωρήσει παραπέρα. Κάτι τέτοιο θα γίνει μόλις επιστρέψει ο Καλάθης από το Ευρωμπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει τον κορμό του και οι δύο προαναφερθέντες παίκτες είναι κομβικοί σε αυτό το πλαίσιο. Ηδη οι «πράσινοι» πήραν φέτος τον 21χρονο Μήτογλου, έχουν από πίσω τον Καλαϊτζάκη και τον Λούντζη (που πήγε δανεικός φέτος στα Τρίκαλα), θα επιστρέψει του χρόνου από τον ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπόπουλος, φέτος αναμένεται βελτίωση από τον Μποχωρίδη.

Αν, λοιπόν, μείνει ο Καλάθης με τον Ρίβερς, υπάρχει πάντα ο Νίκος Παππάς και από φέτος ο 25χρονος Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ στην πορεία όλο και κάποιος θα προστεθεί (ενώ επίσης όλο και κάποιος από τους υπάρχοντες θα «βγει» και θα μείνει για χρόνια, όπως ίσως ο Ντένμον ή ο Λεκαβίτσιους), τότε το σχέδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δείχνει ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags