Facebook Pixel Αυτόν "κλείνει" για... αντι-Μολέντο ο Ουζουνίδης - Τι γίνεται με τον Βραζιλιάνο, γιατί "φρενάρει" ο κόουτς
| 2017-09-04 15:45:00

Αυτόν "κλείνει" για... αντι-Μολέντο ο Ουζουνίδης - Τι γίνεται με τον Βραζιλιάνο, γιατί "φρενάρει" ο κόουτς

Αυτόν "κλείνει" για... αντι-Μολέντο ο Ουζουνίδης - Τι γίνεται με τον Βραζιλιάνο, γιατί "φρενάρει" ο κόουτς

Καυτές εξελίξεις προβλέπονται στο πράσινο στρατόπεδο όσον αφορά τη θέση του στόπερ. Ποια είναι η κακή είδηση και τι συμβαίνει με τον παίκτη που θέλει να φέρει ο προπονητής;
 

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα... σημάδια που έχουν στον Παναθηναϊκό από την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, μιας και ο Βραζιλιάνος άσος κρατάει "περίεργη" στάση, όσον αφορά το θέμα της ανανέωσής του.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του παίκτη φαίνεται ότι παίζουν παιχνίδι τακτικής και πως δε θέλουν να ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία με το Τριφύλλι, για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, καθώς προετοιμάζουν τη μεταγραφή του παίκτη έμπειρου αμυντικού σε άλλη ομάδα.

Όπως και να έχει, οι Πράσινοι έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει και δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Αν, μάλιστα, η υπόθεση του Βραζιλιάνου έχει αρνητική κατάληξη, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, τότε αναμένεται να επισπεύσουν και την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει από το περασμένο Σάββατο, υπάρχει ήδη επαφή του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον παίκτη και αρκετά καλή διάθεση από τις δύο πλευρές για συνεργασία. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός έχει έναν μικρό ενδοιασμό σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης, μιας και είναι καιρό χωρίς ομάδας και προπονείται μόνος του.

Αυτό στην ουσία είναι το μοναδικό... εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης κίνησης από πλευράς Πράσινων, που πάντως εκτιμάται ότι θα ξεπεραστεί, ειδικά αν, όπως προαναφέραμε, δεν υπάρξει συμφωνία και... happy end με τον Ροντρίγκο Μολέντο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags