Facebook Pixel Απίστευτο δημοσίευμα για Λυμπερόπουλο-Μπεργκ: "Έκανε τις διαπραγματεύσεις με... λάθος μάνατζερ"!
| 2017-09-04 22:45:00

Απίστευτο δημοσίευμα για Λυμπερόπουλο-Μπεργκ: "Έκανε τις διαπραγματεύσεις με... λάθος μάνατζερ"!

Απίστευτο δημοσίευμα για Λυμπερόπουλο-Μπεργκ: "Έκανε τις διαπραγματεύσεις με... λάθος μάνατζερ"!

Aποκάλυψη από γνωστό ατζέντη σε ξένο Μέσο που θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. Τι έγινε με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού" πριν την πώληση του Σουηδού;

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε βραχύβια θητεία ως τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, αφού ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Δεκέμβριο του 2016 και παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2017.

Σαφώς και είναι μικρό το δείγμα γραφής για να κριθεί, ειδικά από τη στιγμή που βρήκε την ομάδα σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, με πολύ μικρή δυνατότητα να προχωρήσει σε μεταγραφές και ορισμένους από τους υπάρχοντες παίκτες να καταθέτουν προσφυγές.

Η μη βελτίωση της κατάστασης έφερε την παραίτηση του «Λύμπε» στα τέλη Ιουνίου, δηλαδή την περίοδο που το θέμα της πώλησης του Μάρκους Μπεργκ μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στον Παναθηναϊκό.

Το περασμένο Σάββατο η βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad» δημοσίευσε ένα κείμενο που είχε τη μορφή προσωπικού ημερολογίου του Στάιν Φράνσις, μάνατζερ του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Πολ Ζοσέ Εμποκού. Ο Βέλγος ατζέντης εξιστορεί όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι και στο κείμενό του υποστηρίζει κάτι πραγματικά απίστευτο.

Τι είναι αυτό; Ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον είχε... μπερδέψει με τον μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ, Στάιναρ Ντίετζ, εξαιτίας της ομοιότητας των μικρών τους ονομάτων. Μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του τηλεφωνεί επί σειρά ημερών ζητώντας του να συνεργαστούν ώστε να βρουν λύση και ο Μπεργκ να μην κάνει προσφυγή στη FIFA!

Όπως αναφέρει ο Φράνσις, ο Λυμπερόπουλος τον κάλεσε και του είπε ότι «πρέπει να κάνουμε μια συμφωνία για τον Μπεργκ. Πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον».

Ο Φράνσις απάντησε ότι θέλει να βοηθήσει, όμως απόρησε που ο «Λύμπε» απευθύνθηκε σε αυτόν, αφού δεν είχαν τόσες επαφές. Ωστόσο, ο τότε τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού επέμενε να του ζητά να επεκταθεί το συμβόλαιο του Μπεργκ και να μην πάει ο Σουηδός στη FIFA, με τον Βέλγο ατζέντη να μην καταλαβαίνει επακριβώς τις προθέσεις του, αλλά να συναινεί.

Τις επόμενες ημέρες, άλλοι μάνατζερ άρχισαν να καλούν τον Φράνσις λέγοντάς του ότι έλαβαν τα στοιχεία του από τον τεχνικό διευθυντή του Μπεργκ (σ.σ. τον Λυμπερόπουλο) και ρωτώντας τον εάν είναι θετικός στο να μεσολαβήσει για ένα deal με ενδιαφερόμενη ομάδα της Κίνας. «Φυσικά, σκέφτηκα, έχω καλή σχέση με τον Νίκο, άρα γιατί όχι;», συμπληρώνει ο Φράνσις και αιτιολογεί την απόφασή του να δεχθεί την πρόταση.

Το... μπέρδεμα αποκαλύφθηκε όταν ο Σουηδός επιθετικός ταξίδεψε στο Άμπου Ντάμπι με τον κανονικό του μάνατζερ για να κλείσουν τη συμφωνία με την Αλ Αΐν. Ο Φράνσις αποκαλύπτει ότι ο Λυμπερόπουλος τού τηλεφώνησε εμφανώς ανήσυχος και προβληματισμένος ρωτώντας τον γιατί ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μίλησε με άλλη ομάδα!

Ο Βέλγος "τρελάθηκε", αφού φυσικά δεν είχε πάει στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ. Άρχισε να ψάχνει την υπόθεση και αφού βρήκε ότι ο μάνατζερ του Μπεργκ είναι ο Στάιναρ Ντίετζ, ανακάλυψε ο Λυμπερόπουλος είχε μπερδέψει τα ονόματα.

Ο Φράνσις κλείνει την απίστευτη αυτή ιστορία με τον εξής επίλογο: «Εάν είχα ζητήσει την εντολή από τον Παναθηναϊκό, πιθανότατα θα την έπαιρνα και ο Μπεργκ σήμερα δεν θα έπαιζε στο Άμπου Ντάμπι, αλλά στην Κίνα. Μερικές φορές ένα deal είναι απλή σύμπτωση»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags