Facebook Pixel Τα πάνω-κάτω από τον Χάσι στο Champions League – Απρόσμενες αλλαγές και τεράστια έκπληξη με Προτό
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-05 10:00:00

Τα πάνω-κάτω από τον Χάσι στο Champions League – Απρόσμενες αλλαγές και τεράστια έκπληξη με Προτό

Τα πάνω-κάτω από τον Χάσι στο Champions League – Απρόσμενες αλλαγές και τεράστια έκπληξη με Προτό

Μεγάλο "χουνέρι" ετοιμάζει ο Κοσοβάρος κόουτς για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τι έχει στο μυαλό του; Όλο το "καυτό" παρασκήνιο!

Αντίστροφα μετρούν το χρόνο στον Ολυμπιακό για το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν, αυτό κόντρα στη Σπόρτινγκ, στο Φάληρο, την ερχόμενη Τρίτη.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση στην οποία οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να πάρουν τη νίκη και μόνο τη νίκη, αν θέλουν να ελπίζουν σε κάτι καλό στο δύσκολο όμιλο που κληρώθηκαν, μια και μετά θα ακολουθήσουν δύο σερί εκτός έδρας ματς με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα και έτσι, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να μην πάρει άλλους βαθμούς μέχρι το τέλος του α' γύρου.

Γι' αυτό και ο Μπεσνίκ Χάσι καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τη σύγκρουση με τους Πορτογάλους, παρά το γεγονός πως χρονικά, προηγείται ο αγώνας με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Όμως, ο Κοσοβάρος τεχνικός αυτό που πρωτίστως θέλει είναι να αιφνιδιάσει τον ομόλογό του στη Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζέσους, γι' αυτό και δεν αναμένεται να ανοίξει όλα του τα χαρτιά στο ματς του Σαββάτου, κόντρα στους Ακρίτες. Εκεί όπου κυρίως ποντάρει ο προπονητής του Ολυμπιακού για το ματς με τους Πορτογάλους είναι στη... γοητεία του αγνώστου, που συνοδεύει την ομάδα του.

Κι αυτό γιατί ο αντίπαλος προπονητής δεν διαθέτει στοιχεία στα χέρια του για το πώς μπορεί να παίξει ο Ολυμπιακός με τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα πάνω στο γήπεδο, καθώς επίσης και με δύο ακόμα μεταγραφές, που δεν έχουν δείξει όμως έως τώρα το αγωνιστικό τους πρόσωπο στη νέα τους ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Χάσι φαίνεται πως θέλει να ποντάρει στην παρουσία των Ένχελς, Τζούρτζεβιτς για να αιφνιδιάσει τη Σπόρτινγκ, καθώς οι Πορτογάλοι δεν έχουν δείγματα των δυνατοτήτων του Ολυμπιακού με τους δύο αυτούς παίκτες στην 11άδα του.

Επίσης, οι Ερυθρόλευκοι είναι πιθανό να θελήσουν να αιφνιδιάσουν και με τους Εμενίκε, Ταχτσίδη, οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες με την παρουσία τους, χωρίς η Σπόρτινγκ να έχει ικανά δείγματα γραφής για να ξέρει τι να περιμένει.

Άλλωστε, οι δύο αυτοί παίκτες έχουν ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, δουλεύουν πια σε φουλ ρυθμούς μετά τους τραυματισμούς τους και δείχνουν έτοιμοι να χτυπήσουν την πόρτα της 11άδας...

Έτσι, συνολικά πρόκειται για μια τετράδα παικτών, που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει τις ισορροπίες, μια και ο αντίπαλος δεν έχει τη δυνατότητα να κατασκοπεύσει τον Ολυμπιακό με τα νέα του αποκτήματα στην 11άδα. Ακόμα και στην Ξάνθη, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα επιλέξει να αποκαλύψει κάποια από τα μυστικά του ο Χάσι και μάλλον θα στηριχτεί στην... παλιά φρουρά για να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα.

Στα νέα πρόσωπα που μπορεί να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα και ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος με την πλούσια εμπειρία του κάτω από τα γκολπόστ μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες από εκεί όπου δεν το περιμένουν στη Λισαβόνα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags