Facebook Pixel Εφιαλτικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό: Χάνει νέο κορυφαίο παίκτη; - Φούντωσαν οι φήμες για ΠΑΟΚ!
| 2017-09-06 11:00:00

Εφιαλτικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό: Χάνει νέο κορυφαίο παίκτη; - Φούντωσαν οι φήμες για ΠΑΟΚ!

Εφιαλτικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό: Χάνει νέο κορυφαίο παίκτη; - Φούντωσαν οι φήμες για ΠΑΟΚ!

Μετά τον Μπεργκ και τον Ζέκα, είναι πιθανό ένα ακόμα μεγάλο όνομα του συλλόγου να αποχωρήσει; Γιατί μπορεί να γίνει αυτό και τι ακούγεται στην πιάτσα για τον Δικέφαλο;

Από την περασμένη Δευτέρα το sportdog.gr σάς εξήγησε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ροντρίγκο Μολέντο, λόγω της στάσης που κρατάει η πλευρά του Βραζιλιάνου.

Μπορεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο οι μάνατζερ του παίκτη φαίνεται πως παίζουν παιχνίδι τακτικής, προετοιμάζοντας τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα.

Από την πλευρά τους οι Πράσινοι θέλουν να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα και, φυσικά, να μην... τραβήξει η ιστορία μέχρι τον Γενάρη, όταν ο Βραζιλιάνος θα έχει κάθε δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ενόψει καλοκαιριού.

Αυτό είναι το... εφιαλτικό σενάριο για το Τριφύλλι, που θα πιέσει πολύ το προσεχές διάστημα τους εκπροσώπους του Ροντρίγκο Μολέντο να κλείσει οριστικά το ζήτημα, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να έχει τον παίκτη ήρεμο και συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι για τον Βραζιλιάνο άσο... παραμονεύει ξανά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φερόταν να είχε κάνει κρούση στον παίκτη και πριν τη λήξη της περασμένης σεζόν, όταν, μάλιστα, στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα για τα πλέι οφ, ο έμπειρος στόπερ είχε ζητήσει να μείνει εκτός αποστολής.

Όπως λέγεται, λοιπόν, ο Δικεφάλος του Βορρά φέρεται να κοιτάζει ξανά τον άσο του Παναθηναϊκού και έτσι εξηγούν πολλοί και τη στάση του παίκτη, ο οποίος αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το Τριφύλλι και καθυστερεί ενδεχομένως γιατί κάτι άλλο περιμένει...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags