Facebook Pixel Γι΄ αυτό ο Μπεργκ "τα έχωσε" στον Παναθηναϊκό – "Καυτό" παρασκήνιο για τη διαμάχη με τον Σουηδό
| 2017-09-08 21:30:00

Γι΄ αυτό ο Μπεργκ "τα έχωσε" στον Παναθηναϊκό – "Καυτό" παρασκήνιο για τη διαμάχη με τον Σουηδό

Γι΄ αυτό ο Μπεργκ "τα έχωσε" στον Παναθηναϊκό – "Καυτό" παρασκήνιο για τη διαμάχη με τον Σουηδό

Γιατί τελικά ο Σουηδός άσος αποφάσισε να αποχωρήσει από το Τριφύλλι; Ποια είναι η αληθινή αμοιβή στην Αραβία και ποια η αιτία που «πλακώθηκε» με τους «πράσινους»;

Ο Μάρκους Μπεργκ αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό στα τέλη του περασμένου Ιουνίου.

Ο Σουηδός πωλήθηκε στην Αλ Αΐν την Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά από πολλές... περιπέτειες. Μέχρι και προσφυγή έκανε ο παίκτης για να φύγει, μιας και επιθυμούσε σφόδρα την παραχώρησή του. Άλλωστε, τα χρήματα ήταν εξαιρετικά για τον διεθνή άσο, ο οποίος έχει ήδη πατήσει τα 31.

Αναφορικά με το συμβόλαιο του Σουηδού στην Αλ Αΐν, έχει γραφτεί ότι ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο αυτές δεν είναι οι "καθαρές" απολαβές του παίκτη. Κι αυτό γιατί μέσα στο προαναφερθέν ποσό συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη για το σπίτι του, αλλά και τα δίδακτρα για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς των παιδιών του.

Μπορεί τα έσοδα του Σουηδού να πέφτουν ως ένα βαθμό εξαιτίας των παραπάνω εξόδων, ωστόσο και πάλι τα χρήματα που καρπώνεται στα ΗΑΕ παραμένουν υπερδιπλάσια από αυτά που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος ο Μάρκους Μπεργκ σε πρόσφατη συνέντευξή του σε σουηδική εφημερίδα αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να γυρίσει στην Ελλάδα εξαιτίας φορολογικών εκκρεμοτήτων που τον βαραίνουν λόγω του Παναθηναϊκού.

Πράγματι, το γεγονός ότι οι Πράσινοι δεν είχαν διευθετήσει τις φορολογικές τους υποχρεώσεις αναφορικά με τον παίκτη ήταν ένας από τους παράγοντες που τον ανάγκασαν να καταγγείλει το συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, στην προσφυγή που κατέθεσε ο παίκτης ζητούσε να του επιδικαστούν -εκτός από τα δεδουλευμένα που δεν του είχαν καταβληθεί- ακριβώς τα χρήματα που αντιστοιχούσαν σε μια δόση της εφορίας, αλλά και το ποσό των ενοικίων, που ξεπερνούσε τις 70.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags