Facebook Pixel Γι΄ αυτόν τον άσο χτυπούν καμπάνες στον Πειραιά - Τι "μαρτυρούν" ρεπορτάζ, γιατί "τρελάθηκαν" στο λιμάνι
| 2017-09-14 15:15:00

Γι΄ αυτόν τον άσο χτυπούν καμπάνες στον Πειραιά - Τι "μαρτυρούν" ρεπορτάζ, γιατί "τρελάθηκαν" στο λιμάνι

Γι΄ αυτόν τον άσο χτυπούν καμπάνες στον Πειραιά - Τι "μαρτυρούν" ρεπορτάζ, γιατί "τρελάθηκαν" στο λιμάνι

Μεγάλος προβληματισμός στου Ρέντη για μεγάλο όνομα του συλλόγου όπως προκύπτει από σημερινά "κόκκινα" δημοσιεύματα- Γιατί μπήκε στο "μάτι" και τι θα γίνει από εδώ και πέρα...

Η ήττα με κάτω τα χέρια από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και η παραλίγο ασύλληπτη συντριβή μέσα στο Καραϊσκάκη έχει προβληματίσει αφάνταστα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Όπως, άλλωστε, σας γράφαμε και χθες, αν δεν υπήρχε ο Καπίνο που δεν άφησε το σκορ να πάει σε... αστρονομικά επίπεδα και ο Πάρντο που με τα δύο γκολ του "γλύκανε" κάπως το προχθεσινό βράδυ στον Πειραιά, το πιο πιθανό είναι πως τώρα θα είχαν επέλθει σαρωτικές αλλαγές στο Λιμάνι.

Φυσικά, το βάρος των ευθυνών για τη δραματική εικόνα των Πειραιωτών πέφτει αναμφίβολα στον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος παρέταξε μια ομάδα με πολλές ανορθογραφίες τόσο στην τακτική όσο και στην ενδεκάδα και πλέον είναι λογικό ότι ο Κοσοβάρος τεχνικός θα κρίνεται πολύ πιο αυστηρά στη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, μεγάλος προβληματισμός υπάρχει και για αρκετούς παίκτες που δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, με πρώτο απ' όλους τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος κινήθηκε σε πολύ χαμηλά στάνταρ για ένα ακόμη φετινό παιχνίδι.

Στο Λιμάνι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς είναι δυνατόν ο Έλληνας άσος να βγάζει τόσο κακό αγωνιστικό πρόσωπο και έχουν αρχίσει να "ψάχνονται" με την περίπτωσή του, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ομάδας, που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας.

Πάντως, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θεωρούν ότι η απόδοση του παίκτη δεν είναι ανάλογη των πραγματικών δυνατοτήτων του. Κάτι που επισημαίνεται και σε σημερινά "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ, την ίδια στιγμή που γίνεται λόγος ακόμα και για ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται "αδιάφοροι" στο γήπεδο, χωρίς να αποκλείεται μέσα από αυτόν τον χαρακτηρισμό να "φωτογραφίζεται" και η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη...

Βεβαίως, στο Λιμάνι ευελπιστούν από τον διεθνή άσο να βρει τα πατήματά του και να δείξει τον καλό του εαυτό, ωστόσο δεν θα τον περιμένουν για... πάντα. Υπάρχει πρόθεση, άλλωστε, από τη διοίκηση, όπως επίσης αναφέρεται σήμερα σε "ερυθρόλευκο" δημοσίευμα, οι παίκτες που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα να τεθούν εκτός πλάνων.

Είναι στο χέρι, λοιπόν, του Κώστα Φορτούνη να... γυρίσει το χαρτί στα επόμενα παιχνίδια, μιας και ο Μπέσνικ Χάσι εξακολουθεί να τον πιστεύει και να θεωρεί πως άμεσα θα... ξεμπουκώσει. Αν δε συμβεί αυτό, όμως, τότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο παίκτης να βρεθεί στο περιθώριο προς... γνώση και συμμόρφωση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags