Facebook Pixel Αν τον σώσει και τώρα ο Βαλβέρδε…
| 2011-12-28 13:45:00

Αν τον σώσει και τώρα ο Βαλβέρδε…

Αν τον σώσει και τώρα ο Βαλβέρδε…

Μεγάλος είναι ο εκνευρισμός που προκαλεί σε πολύ κόσμο στον Ολυμπιακό ο Φραν Γέστε, αφού ο Ισπανός μέσος θυμίζει ...τουρίστα! Και ίσως αυτό του στοιχίσει άμεσα…

Ο "σκύλος" έκανε μία βόλτα κατά λιμάνι μεριά και έμαθε πως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον έμπειρο χαφ.

Η παρουσία του σε παιχνίδια του Ολυμπιακού περιορίζεται σε ολιγόλεπτες συμμετοχές και αυτές όταν δεν είναι τραυματίας, σε περίοδο ανάρρωσης ή δεν έχει φύγει, αυτοβούλως, για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Κάποιες φωνές από τον Ολυμπιακό, μάλιστα, υποστηρίζουν πως υπάρχουν σκέψεις να γίνει κουβέντα για το μέλλον του σε λίγες ημέρες, καθώς υπάρχει η προοπτική ακόμα και για διακόψουν το συμβόλαιό του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, βέβαια, ο Βαλβέρδε έδειξε να τον υπολογίσει ενόψει της συνέχειας. Κι αυτό είναι, ίσως, το καλύτερο χαρτί που έχει στα χέρια του ο Ισπανός χαφ. Διαφορετικά ίσως είχαν ήδη δρομολογηθεί εξελίξεις.

Για την πιθανότητα να ανανεωθεί το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι, βέβαια, ούτε κουβέντα να γίνεται. Όχι ακόμα τουλάχιστον, αν πρώτα δεν δείξει ο Γέστε στο γήπεδο τα στοιχεία για τα οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags