Facebook Pixel "Πάρτε με και υπογράφω με λιγότερα"
| 2012-04-04 15:45:00

"Πάρτε με και υπογράφω με λιγότερα"

"Πάρτε με και υπογράφω με λιγότερα"

Αυτό είναι το μήνυμα που λένε στην Τουρκία ότι στέλνει ο Καζίμ Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό, ενόψει καλοκαιριού, οπότε και λήγει ο δανεισμός του από τη Γαλατασαράϊ.

Ο Τούρκος επιθετικός αποκτήθηκε τον Γενάρη για έξι μήνες, με την οψιόν αγοράς του από την τουρκική ομάδα να ανέρχεται στα 2 εκ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, ανέλαβε να καλύψει το μισό συμβόλαιο του Καζίμ, ο οποίος είναι από τα βαριά χαρτιά της Γαλατά με ετήσιο συμβόλαιο κοντά στα 1,8 εκ. ευρώ. Δηλαδή, οι μέχρι τώρα συμμετοχές του με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχουν κοστολογηθεί περίπου 900 χιλιάδες ευρώ!

Πολλά λεφτά για μισή σεζόν, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Καζίμ Καζίμ δεν έχει ξετρελάνει με την απόδοσή του, ούτε τον κόσμο του Ολυμπιακού ούτε και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο οποίος, μάλιστα, τον άφησε εκτός αποστολής ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φαίνεται "γεμάτος" για την ώρα στην επίθεση. Με Μιραλάς, Τζιμπούρ κυρίως, αλλά και με τον φορμαρισμένο Αμπντούν, με το ενδεχόμενο επιστροφής του Μήτρογλου ανοικτό ή και της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Πάντελιτς, με τον Φετφατζίδη να περιμένει ευκαιρίες και με τον Ντιόγκο ακόμα στο ρόστερ. Πολύς λαός, εδώ που τα λέμε...

Όλα αυτά τα έχει αντιληφθεί ο Καζίμ, ο οποίος γουστάρει τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα και ψάχνει τρόπο για να μείνει. Γι΄ αυτό, όπως λέγεται στην Τουρκία, εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προσφέρει στη Γαλατασαράι τα 2 εκ. ευρώ της οψιόν και να τον κρατήσει, προτίθεται να ρίξει το κασέ του και να υπογράψει με πολύ λιγότερα από τα 1,8 εκ. ευρώ που εισπράττει από το υπάρχον συμβόλαιό του.

Είναι αυτό το δέλεαρ αρκετό ή πρέπει να ανεβάσει και την απόδοσή του για να τους πείσει εκεί στο λιμάνι να τον κρατήσουν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags