Facebook Pixel Κατηφορίζουν Κόντης και Νέρι;
| 2012-05-13 12:00:00

Κατηφορίζουν Κόντης και Νέρι;

Κατηφορίζουν Κόντης και Νέρι;

Έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Γιάννης Κόντης ετοιμάζεται να …πιάσει δουλειά σε ομάδα της Αθήνας, αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες. Μήπως πάρει και τον Νέρι μαζί του;

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί εδώ και κάποιες μέρες ο Γιαννης Κόντης, αλλά αυτό δεν σημαίνει τελείωσε για αυτόν η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα ακούγονται δεξιά κι αριστερά στη Θεσσαλονίκη σχετικά με το μέλλον του -πρώην πια- κίτρινου παράγοντα.

Όπως λέγεται, λοιπόν, ο Κόντης ετοιμάζει για το καλοκαίρι τη μεγάλη κάθοδο στην Αθήνα για να αναλάβει δράση σε μεγάλη ομάδα μάλιστα, η οποία "ψάχνεται" διοικητικά και γενικά προσπαθεί να ορθοποδήσει. Είναι άλλωστε γνωστή η σχέση "συγγένειας" που έχει με κάποιον από τους πρώην προέδρους της συγκεκριμένης ομάδας.

Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό να δούμε τον Κόντη να αλλάζει …φανέλα αλλά και έδρα από το καλοκαίρι και να δοκιμάζει να κολυμπήσει στα πολύ βαθιά. Άλλες οι απαιτήσεις, άλλες οι δυσκολίες και, ειδικά, άλλοι οι αντίπαλοι. Το αν έχει τα φόντα να τα καταφέρει, θα φανεί στην πορεία, όπως και το αν εσταθεί το σενάριο.

Η συγκεκριμένη φημολογία, πάντως, δεν σταματάει στον Κόντη. Υπάρχει ακόμη ένας πρωταγωνιστής στο σενάριο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νέρι Καστίγιο!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ψιθυρίζονται στη Θεσσαλονίκη, ο Μεξικανός είναι έτοιμος να ακολουθήσει τον Κόντη και να …πατήσει όρκους του παρελθόντος. Θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα και είναι διατεθειμένος να κάνει κάθε …θυσία για να το πετύχει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags