Αναλυτικά όσα είπε στο "nutrimed.gr":
Ποιο ήταν το φαγητό που δεν ήθελες να φας με τίποτα μικρός;
"Τα αντίδια/ραδίκια (chicon, παραδοσιακό Βελγικό πιάτο)".
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ποιο φαγητό θα μαγείρευες στο πρώτο ραντεβού;
"Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να μαγειρεύω καλά. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Αν έπρεπε να το κάνω θα έφτιαχνα μία ιταλική μακαρονάδα".
Με ποιο ελληνικό γλυκό θα άλλαζες μια βέλγικη σοκολάτα;
"Τους λουκουμάδες".
Ποιο ελληνικό φαγητό θα έπαιρνες μαζί σου στο Βέλγιο;
"Το παστίτσιο".
Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ελληνικής κουζίνας και ποιο το μεγαλύτερο μειονέκτημα;
"Μειονέκτημα θεωρώ το ότι όλα μαγειρεύονται πολύ βαριά και πλεονέκτημα τις πλούσιες μερίδες".
Ποιο φαγητό σου έχει λείψει από την πατρίδα σου;
"Τα μύδια με τις τηγανητές πατάτες".
Το πρωί τρώω...;
"Δημητριακά".
Από το ψυγείο μου δεν λείπει ποτέ...
"Το γάλα".
Σπεσιαλιτέ μου είναι...
"Τα αυγά".
Ποια ήταν η τελευταία διατροφική σου παρασπονδία;
"(χωρίς καμία διάθεση διαφήμισης) έφαγα πριν πολύ καιρό μία Kinder Bueno".