Ο παίκτης του Ολυμπιακού έκανε μια κίνηση συμπαράστασης στον Καπίνο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κι έτσι οι δημοσιογράφοι τον ψήφισαν για το fair play. Και πολύ σωστά, θα προσθέταμε εμείς.

Θα συμφωνήσουμε, μάλιστα, 100% με όσα είπε ο "Τόρο" στις δηλώσεις του εκείνη την μέρα που παρέλαβε το βραβείο:

"Πιστεύω ότι δεν ήταν η μοναδική στιγμή για fair play. Απλά το έδειξαν οι κάμερες και αυτό έγινε. Ανεξάρτητα από αυτό, στα ματς μας χωρίζουν 90 λεπτά. Κι εμείς είμαστε φίλαθλοι, αλλά δεν θα πρέπει να ξεφεύγουμε από τα όρια για να γυρίσει και ο κόσμος στα γήπεδα".

Έτσι, λοιπόν, και οι κάμερες πιάσανε όσα γίνανε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη. "Απλά το έδειξαν οι κάμερες…", έστω οι κάμερες στα κινητά κάποιων που ήταν στην φυσούνα.

Επίσης, ο Τοροσίδης θα έπρεπε να σκεφτεί την ίδια του την δήλωση ότι "δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από τα όρια, έτσι ώστε να γυρίσει και ο κόσμος στα γήπεδα".

Η ερώτηση είναι απλή… Ξέφυγες ή δεν ξέφυγες από τα όρια με όσα έκανες στον αγώνα με την Ξάνθη; Κι αυτά τα μπινελίκια φέρνουν ή δεν φέρνουν κόσμο στα γήπεδα; Ας απαντήσει ο ίδιος ο Τοροσίδης.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά καλά για τον Τοροσίδη. Είναι παικταράς κι έχει κάνει σημαντική καριέρα.

Όταν, όμως, έχει πάρει το βραβείο fair play τόσο πρόσφατα και ξηγιέται έτσι απέναντι στην πρώην του ομάδα που τον ανέδειξε, τότε όσο κι αν τον πνίγει το δίκιο για το πέναλτι, μπορεί και να το χάνει εν μέρει ή κι εξ’ ολοκλήρου.

Μην το ξεχάσουμε και το τελευταίο, έστω κι αν δεν έχει και μεγάλη σημασία πλέον: Ο Κωνσταντινέας, που ήταν ο διαιτητής σ’ αυτό το παιχνίδι και δεν έδωσε το πέναλτι στον Ολυμπιακό, είναι ο διαιτητής που είχε πει πέρυσι προς τον "Τόρο" το "πάμε παικταρά μου".

Μετά από τόσα μπινελίκια που έφαγε ο ρέφερι, θα το ξανάλεγε σε κάποιο από τα επόμενα ματς στον ίδιο ποδοσφαιριστή;