Facebook Pixel "Περίεργο αυτό που έγινε"!
| 2012-05-21 16:08:00

"Περίεργο αυτό που έγινε"!

"Περίεργο αυτό που έγινε"!

''Χάσαμε υπό ...περίεργες συνθήκες την πρώτη θέση στα πλέι οφ", δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ''NOVAΣΠΟΡ FM'':

Για το αν υπάρχει λύπη που η ΑΕΚ δεν τερμάτισε πρώτη στα πλέι οφ: «Φυσικά, όταν φτάνεις στο τελευταίο παιχνίδι και χάνεις την πρώτη θέση υπό... περίεργες συνθήκες είναι κάπως λυπηρό. Αλλά με όσα έγιναν μέσα στη χρονιά ήταν καλό το τέλος. Με όσα έγιναν σε διοικητικό επίπεδο είναι εύκολο να χάσεις την προσύλωσή σου. Ευτυχώς σε εμάς δεν συνέβη.

Για το γκολ που ακυρώθηκε χθες: «Λάθη γίνονται, αλλά απ' ότι μου είπαν ήταν καθαρό γκολ. Αλλά σε αυτά τα ματς είναι κρίμα να γίνονται τέτοια λάθη. Αν μετρούσε θα είχε αλλάξει η ροή του αγώνα. Και οι αλλαγές που έγιναν αναγκαστικά άλλαξαν την εικόνα μας. Το παλέψαμε όμως».

Για την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ: «Είναι μία χρονιά που σε κάνει δυνατότερο. Μετά απ' όσα έζησαν στην ΑΕΚ αυτή τη χρονιά με κάνει σοφό. Τώρα αισθάνομαι καλά σωματικά και στο παιχνίδι μου. Εφόσον παραμείνω υγιής τα υπόλοιπα είναι πιο εύκολα».

Αν υπάρχει κάτι θετικό που ακούν στα αποδυτήρια για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ: «Τα πράγματα είναι καλύτερα, απ' ότι ήταν μέσα στη χρονιά. Διαβεβαιώσεις δεν έχουμε ακόμα. Είναι θετικά σημάδια τα όσα ακούμε. Πρέπει να προχωρήσει η ομάδα μπροστά για είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο πίσω της».

Για το αν υπάρχει πικρία που δεν είναι στην αποστολή του Εuro: «Φυσικά. Όταν ακους πως είσαι στη λίστα για την επιλογή και δεν είσαι στην τελική τριάδα και δείχνεις ότι μπορείς, μένει μία πικρία στο τέλος. Αυτό βέβαια έκρινε ο προπονητής ότι έπρεπε να κάνει και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Εθνική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags