Facebook Pixel "Θα γελάσω τελευταίος"!
| 2011-02-17 09:30:00

"Θα γελάσω τελευταίος"!

"Θα γελάσω τελευταίος"!

Να τι έλεγε ο Τζιμπρίλ Σισέ στις ειρωνείες για τη φούστα. Πώς αντέδρασε στα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν. «Έχω μάθει να μιλάω στο γήπεδο!».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ φορώντας τη φούστα στα βραβεία του Status ήξερε ότι θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Πληροφορήθηκε όλα όσα ειπώθηκαν για την εμφάνισή του και δεν εκνευρίστηκε. Δέχθηκε την πλάκα και απορούσε με το γεγονός ότι κάποιοι μπλέκουν το ποδόσφαιρο με την κοινωνική ζωή.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» ενημερώθηκε και για τα σχόλια των «κόκκινων» ΜΜΕ και έλεγε σχετικά:

«Έχω μάθει τόσα χρόνια να μιλάω στο γήπεδο. Εκεί με ενδιαφέρει να δίνω απαντήσεις και με ενοχλεί όταν κάνουν κριτική για την απόδοσή μου. Όχι για την εμφάνισή μου».

Επίσης, ο Σισέ έλεγε: «Σημασία έχει ποιος γελάει τελευταίος. Εγώ δέχομαι την πλάκα έξω από το ποδόσφαιρο, αλλά τι θα λένε αυτοί που αντιδρούν τώρα αν κερδίσουμε στο Φάληρο;».

Ο Γάλλος επιθετικός περιμένει πώς και πώς το ντέρμπι του Σαββάτου για να μιλήσει στο γήπεδο. Αυτό λέει ότι θέλει να κάνει και προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι.

Μάλιστα, όπως τόνιζε στο περιβάλλον του πιστεύει στη νίκη μέσα στο «Καραϊσκάκη» που μπορεί να σημάνει την αντεπίθεση για τον τίτλο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags