Facebook Pixel Οι 10 στάσεις του έρωτα...
| 2011-02-17 10:17:00

Οι 10 στάσεις του έρωτα...

Οι 10 στάσεις του έρωτα...

Οι 10 καλύτερες στάσεις του έρωτα, σύμφωνα με όσα περιέγραφε τον 16ο αιώνα ο σεΐχης Νεφζαουί, στο βιβλίο του «Ο αρωματισμένος κήπος»...

«Ανάλογα με τα γούστα σου, μπορείς να διαλέξεις την στάση που σου αρέσει περισσότερο. Με την προϋπόθεση, βεβαίως, ότι η ηδονή θα προέλθει από το κατάλληλο γυναικείο όργανο: το αιδοίο.

Πρώτη Στάση: Ξάπλωσε τη γυναίκα με την πλάτη σε ένα χαμηλό κρεβάτι, θέτοντας ανάμεσα στους γλουτούς της το όργανό σου. Στηριζόμενος στο έδαφος με τα πόδια, θα μπορείς να κινήσεις το σώμα σου με κατάλληλο τρόπο. Αυτή είναι μια καλή στάση για όποιον έχει μεγάλο όργανο.

Δεύτερη Στάση: Αν το όργανό σου είναι μικρό, ξάπλωσε τη γυναίκα σε ύπτια θέση και σήκωσε τα πόδια της, μέχρι να φθάσουν να αγγίξουν τα αυτιά σου. Με τις γλουτούς της ψηλά, το αιδοίο ωθείται προς τα έξω. Ετσι, εύκολα θα μπορέσεις να εισχωρήσεις.

Τρίτη Στάση: Ξάπλωσε τη γυναίκα καταγής, ανάμεσα στους μηρούς σου. Μετά, σήκωσε το ένα πόδι της μέχρι τα πλευρά σου και το άλλο κράτησέ το με το χέρι σου. Τώρα, μπορείς να εισχωρήσεις μέσα της.

Τέταρτη Στάση: Ξάπλωσε τη γυναίκα καταγής και τύλιξε με τα πόδια της τα πλευρά σου. Το όργανό σου θα βρεθεί ακριβώς μπροστά από το υπερυψωμένο αιδοίο της. Είναι η στιγμή για διείσδυση.

Πέμπτη Στάση: Ξάπλωσε τη γυναίκα στο ένα πλευρό. Μετά, ξάπλωσε και εσύ από πίσω, βάλε το όργανό σου ανάμεσα στους μηρούς της και εισχώρησε μέσα της. Αυτή η στάση ενδείκνυται για όσους υποφέρουν από ρευματισμούς, ή πόνους στο ισχύο.

Εκτη Στάση: Βάλε τη γυναίκα να γονατίσει και να ακουμπήσει τους αγκώνες της στο πάτωμα, σαν να προσεύχεται. Σε αυτή την στάση το αιδοίο της προβάλλει προς τα έξω. Εισχώρησε μέσα της με αυτό τον τρόπο.

Εβδομη Στάση: Ξάπλωσε τη γυναίκα στο ένα πλευρό. Καθισμένος στις φτέρνες σου, θα βάλεις το πόδι που μένει όρθιο στο πλευρό της, και θα ακουμπήσεις το άλλο στο μηρό της. Ανάμεσα στα πόδια της, θα εισχωρήσεις μέσα της κινώντας με τα χέρια σου το σώμα της μπρος-πίσω.

Ογδοη Στάση: Ξάπλωσε τη γυναίκα σε ύπτια θέση και, γονυπετής, θα εισχωρήσεις μέσα της με τις κινήσεις ενός ιππέα.

Έννατη Στάση: Βάλε τη γυναίκα να ακουμπήσει πάνω σε ένα χαμηλό κάθισμα, με τα χέρια της να ακουμπάνε τη γη και το σώμα της προτεταμένο με την πλάτη σε σένα. Το αιδοίο της θα προβάλλει ως άνθος ανάμεσα στους γλουτούς, ακριβώς στο ύψος του οργάνου σου.

Δέκατη Στάση: Ξάπλωσε τη γυναίκα σε ένα χαμηλό κρεβάτι, με τα χέρια της να κρατούν σφιχτά τα στηρίγματα του κρεβατιού. Μετά, ξάπλωσε πάνω της, σήκωσε τα πόδια της και μπες ανάμεσά τους, κρατώντας και εσύ σφιχτά τα στηρίγματα. Σε αυτή τη θέση αρχίστε να κινείστε ταυτόχρονα, διατηρώντας σταθερό ρυθμό στην παλινδρόμηση των σωμάτων».

Οι «οδηγίες χρήσης» του σεΐχη Νεφζαουί, ολοκληρώνονταν με κάποιες χρήσιμες συμβουλές και παρατηρήσεις:
«Τα προκαταρτικά χάδια και η ορμητική δύναμη την στιγμή του οργασμού είναι σίγουροι τρόποι για να ξυπνήσετε τον έρωτα στη διάρκεια της πράξης. Πίστεψε τα λόγια μου: για να προκαλέσεις μια διαρκή απόλαυση τίποτα δεν αξίζει τόσο, όσο το να φιλάς, να δαγκώνεις ελαφρά και ρουφάς τα χείλη της αγαπημένης σου, να σφίγγεις τα στήθη της και να πίνεις από ένα στόμα πλημμυρισμένο από πάθος. Κάνοντας αυτά, οι οργασμοί σας θα είναι ταυτόχρονοι και η ηδονή απόλυτη και για τους δυο σας».
ένα άρθρο των πρωταγωνιστών.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags