Facebook Pixel Τα πάντα- όλα για την πρόταση σε Χουράδο
| 2012-05-25 13:47:00

Τα πάντα- όλα για την πρόταση σε Χουράδο

Τα πάντα- όλα για την πρόταση σε Χουράδο

Ο ''τρελός του χωριού'' αποκαλύπτει τα χρήματα που θα έβγαζε από τα ταμεία του ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Χουράδο.

Πάνε και δεν πάνε 4 εβδομάδες, λέει η έγκυρη πηγή μου, όταν έσκασε το φαξ στα γραφεία της Σάλκε. Μόλις οι Γερμανοί είδαν τη χώρα, από την οποία εστάλη το χαρτί, άρχισαν να τρίβουν τα μάτια τους: Ελλάδα!

Αποστολέας: Ολυμπιακός. Υπογραφή: Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Αποδέκτες: Σάλκε και Μανουέλ Χουράδο. Πρόταση στη Σάλκε: 900.000 ευρώ για δανεισμό του Χουράδο και οψιόν αγοράς του (μάξιμουμ) 4 εκατ. ευρώ! Πρόταση στον «κολλητό» του Ραούλ: 2 εκατ. ευρώ (καθαρά) για ένα χρόνο. Εντυπωσιαστήκατε; Κι εγώ.

Με το χαρτί στα χέρια, άνθρωπος της Σάλκε φεύγει από το φαξ και πάει δίπλα στο τηλέφωνο. Οφείλω να σας πω ότι οι Γερμανοί δεν έχουν στα βασικά τους πλάνα για τη νέα χρονιά τον 25χρονο επιτελικό χαφ. Ο κομαντάντε της Σάλκε, λοιπόν, καλεί στο τηλέφωνο τον Ελληνα (ναι, παρακαλώ!) εκπρόσωπο του Χουράδο στη Γερμανία, ο οποίος είχε μεσολαβήσει στο προπερσινό deal των 15 εκατ. ευρώ με την Ατλέτικο Μαδρίτης: «Herr Kostas, ο Ολυμπιακός μάς έκανε επίσημη πρόταση για τον πελάτη σας, τον κ. Χουράδο! Τι κάνουμε;», ρωτήθηκε ο μάνατζερ που έκοψε τα φτερά του κομαντάντε: «Ευχαριστούμε, αλλά δε θα πάρουμε. Εχουμε ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα», η απόκριση από τον συμπατριώτη μας που δεν αφήνει περιθώρια.

Παρεμπιπτόντως, ο Χουράδο έχει ήδη απορρίψει πρόταση με 3,5 «χαρτιά» καθαρά το χρόνο από τη Γαλατασαράι γιατί ο ίδιος και η γυναίκα του θέλουν να επιστρέψουν στη μαμά-πατρίδα, την Ισπανία. Και ΜΟΝΟ εκεί. Και επειδή είστε αδέρφια μου και σας τα λέω όλα, ο Χουράδο έχει ήδη βρει και το σπίτι που θα μένει στη Μαδρίτη...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags