Facebook Pixel Τυχαίες οι δηλώσεις Καραγεωργίου; Δε νομίζουμε...
| 2012-05-26 11:52:00

Τυχαίες οι δηλώσεις Καραγεωργίου; Δε νομίζουμε...

Τυχαίες οι δηλώσεις Καραγεωργίου; Δε νομίζουμε...

Ο ΠΑΟΚ είναι χωρίς προπονητή, ο Καραγεωργίου χωρίς ομάδα και ο Έλληνας τεχνικός εξαπέλυσε ...ξαφνικά επίθεση αγάπης προς τον Δικέφαλο. "Ολη η γη είδε το πέναλτι του Καντέ στον Φωτάκη", είπε και πρόσθεσε: "Ο ΠΑΟΚ θέλει Έλληνα προπονητή".

Ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη είπε αρχικά στον "SPORT 103 FM" ότι: "Δεν ήταν η κούραση η κύρια αιτία, για την οποία ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός μάχης στα play offs".

Παράλληλα για το γεγονός ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν μπόρεσε να πάρει το δεύτερο «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ, είπε:

"Οριακό σημείο ήταν η μη υπόδειξη του πέναλτι στην ανατροπή του Φωτάκη, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το πέναλτι το είδε όλη η γη. Αυτό το γεγονός επηρέασε όλη την κατάσταση στα play offs.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει έστω και ένα βαθμό στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού, τότε και ο αγώνας που αμέσως ακολούθησε στο ίδιο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ θα ήταν ένας τελείως διαφορετικός αγώνας. Θα βλέπαμε ένα άλλο παιχνίδι κι όχι αυτόν τον αγώνα που είδαμε. Ήταν χαρακτηριστικός, άλλωστε, ο εκνευρισμός που διακατείχε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, εύκολα αναγνωρίσιμος σε αρκετές από τις προσπάθειές τους.

Δεν κατάφεραν να είναι ήρεμοι και να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να φθάσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Επιμένω, όμως, ότι τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό καθόρισαν και τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την ΑΕΚ, διαμορφώνοντας την εικόνα του συγκεκριμένου παιχνιδιού".

Έπειτα αναφέρθηκε και στο μεταβατικό στάδιο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: "Θα πρέπει να δούμε τον ΠΑΟΚ συνολικά στη μετά Σάντος εποχή του. Η αλήθεια είναι ότι επί των ημερών του και με την ίδια σταθερή διοίκηση ο ΠΑΟΚ έφθασε πραγματικά σε υψηλά επίπεδα, έχοντας την εικόνα μέσα στο γήπεδο μιας σοβαρής και καλά οργανωμένης ομάδας. Από εκεί και πέρα, η διάδοχη κατάσταση ήθελε τον χρόνο της, προκειμένου να αποφέρει τα αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα.

Συνδυάστηκε, ωστόσο, με την αναγκαιότητα που προέκυψε για την οικονομική εξυγίανση, και η οποία είχε ως αναπόφευκτη συνέπεια την αποδυνάμωση του έμψυχου υλικού, μέσω της αποχώρησης ειδικά των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια, που έπαιζαν σημαντικό ρόλο. Ακόμη και η αποχώρηση του Μουσλίμοβιτς το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε το ρόλο της. Σε αυτό, λοιπόν, το μεσοδιάστημα, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον χρόνο του για να επανέλθει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Χρειάζεται, βέβαια, να είναι καλά και οικονομικά, αφού όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Μιλάμε για ένα μεταβατικό στάδιο και θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Σιγά-σιγά όλα θα μπουν στη βάση τους κι ο ΠΑΟΚ θα ξαναβρεί τον δρόμο του".

Στη συνέχεια μίλησε και για την εμπιστοσύνη που πρέπει να δοθεί στους Έλληνες παίκτες: "Προσωπικά είμαι υπέρ των Ελλήνων προπονητών. Και τον Σάντος τον θεωρώ πλέον Έλληνα προπονητή, με την έννοια ότι έχει να επιδείξει προπονητική θητεία στη χώρα μας συνολικά για περισσότερο από μια δεκαετία. Έχει αποκτήσει την ελληνική νοοτροπία, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Στην ίδια κατηγορία ανήκει κι ο Μπάγεβιτς".

Όσο για τον Πάμπλο Γκαρσία, είπε πως: "Τα τελευταία χρόνια ο Γκαρσία είναι ο φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Από την άλλη, βέβαια, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον χρόνο. Είδα, όμως, στους αγώνες των play offs ότι ο Γκαρσία ήταν από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση παίκτες, με εξαίρεση τον αγώνα του Ολυμπιακού σταδίου με την ΑΕΚ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags