Facebook Pixel "Ε, δεν είναι και Μαλουντά..."
| 2012-05-27 13:01:00

"Ε, δεν είναι και Μαλουντά..."

"Ε, δεν είναι και Μαλουντά..."

"...αλλά έχει καλές εκτοξεύσεις", είπε για τον Σαλπιγγίδη ο Μπόλονι. Το "σκάνδαλο" με Σταφυλλίδη και οι "γέροι" της Εθνικής. Απολαυστική συνέντευξη στην "Equipe".

"Η Εθνική Ελλάδας διατήρησε την ίδια φιλοσοφία που είχε και με τον Ρεχάγκελ: Αργό παιχνίδι, κλειστοί χώροι και στόχος να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες. Αλλά η μεσαία γραμμή είναι πιο γερασμένη", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με τον Σαλπιγγίδη:

"Είναι χαρακτηριστικό της ποιότητας των Ελλήνων, της ασφάλειας για την τακτική και της επιμονής. Δεν είναι ο Μαλουντά αλλά έχει καλές εκτοξεύσεις".

Ο Μπόλονι πήγε στον ΠΑΟΚ ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του Σάντος. Ο Ρουμάνος κόουτς σχολίασε το έργο του Πορτογάλου τεχνικού.

"Ο ΠΑΟΚ έπαιξε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ όταν ήταν στην ομάδα ο Σάντος και τεχνικός διευθυντής ο πρόεδρος μας! (σ.σ.ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος ήταν βοηθός του Σάντος στην εθνική ομάδα για μερικούς μήνες). Είναι ένας άνθρωπος (σ.σ. ο Σάντος) με μεγάλη εμπειρία, το δείχνει όσα έχει κάνει. Στο ελληνικό πρωτάθλημα η μέση ηλικία των παικτών είναι πολύ υψηλή. Εγώ... έκανα... σκάνδαλο που έπαιξε ένας 17χρονος κατά της Τότεναμ στο Europa League ..."

Τέλος, ο Μπόλονι είπε: "Ο όμιλος της Ελλάδας με Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία δεν είναι πολύ δύσκολος. Μπορούν να περάσουν από τον πρώτο γύρο. Μετά ..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags