Facebook Pixel Αμυντικό θα πάρει ή ...γαμπρό;
| 2012-05-31 09:18:00

Αμυντικό θα πάρει ή ...γαμπρό;

Αμυντικό θα πάρει ή ...γαμπρό;

"Έξυπνο και καλό παιδί", είναι ο Κλοντ Ντιελνά που απέκτησε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Πασκουαλετί.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ζοσέ Πασκουαλετί στη "SportDay"

Για τα χαρακτηριστικά του Κλοντ Ντιελνά:

"Κοιτάξτε, είναι ένα έξυπνο παιδί. Εχει καλό αριστερό πόδι και ενδιαφέρουσα τεχνική για αμυντικό, και είναι ικανός στο ψηλό παιχνίδι. Τα φυσικά του προσόντα είναι άξια αναφοράς.

Δεν ξέρω αν είναι πολυεργαλείο, εγώ τον δοκίμασα μόνο στη θέση του στόπερ. Εχει προσόντα να παίξει ως αριστερός μπακ ή αμυντικός μέσος, αλλά δεν είχα την πολυτέλεια να κάνω πειράματα. Είναι ένας έξυπνος εργάτης. Είναι καλό παιδί, είναι έξυπνος και δουλεύει πολύ".

Για τα προσόντα του Γάλλου:

"Εσείς οι δημοσιογράφοι θέλετε πάντα να συγκρίνετε κάποιον με κάποιον άλλον. Αυτά δεν γίνονται. Αυτό που θα σου πω είναι πως ο Ντιελνά έχει τα προσόντα να εξελιχθεί και να πιάσει στον Ολυμπιακό που παίζει στο Champions League. Θα είναι ένα μεγάλο άλμα επιπέδου για τον Κλοντ, πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα.

Αν τον βοηθήσει και ο προπονητής, μπορεί να καθιερωθεί, γιατί είναι ένας έξυπνος εργάτης. Σου είπα ξανά είναι γρήγορος, καλός στο κεφάλι και έχει καλό αριστερό. Υστερεί σε αντίληψη, πολλές φορές θέλει να κάνει περισσότερα από όσα μπορεί, όμως αυτό έχει να κάνει με τον ενθουσιασμό του. Είναι έξυπνος και εξελίσσεται".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags