Facebook Pixel Δοκιμάζει Μοπέντι!
| 2012-06-04 15:50:00

Δοκιμάζει Μοπέντι!

Δοκιμάζει Μοπέντι!

Ο 18χρονος Νοτιοαφρικανός μέσος Τοπούλο Μοπέντι δοκιμάστηκε με την Κ20 στο τουρνουά του Αμστερνταμ, με... συστάσεις από Φρέιτας.

Από το μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού περνάει ο 18χρονος Νοτιοαφρικάνος κεντρικός μέσος Τουμέλο Μοπέντι. Ο Αφρικανός αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό Κ20 στο τουρνουά του Άμστερνταμ οι Γιάννης Σαμαράς και Χουάν Ρότσα είχαν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν.

Πριν τον Παναθηναϊκό, στη διάρκεια του Μαΐου, ο Μοπέντι δοκιμάστηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη Φιτέσε, η οποία του κατέθεσε επίσημη πρόταση και τον προορίζει για αντικαταταστάτη του Αναν που επιστρέφει στη Σάλκε. Από την αρχή του 2012, έχει προπονηθεί με τους Πόρτο, Άγιαξ, Αϊντχόβεν και με την ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα. Στον Παναθηναϊκό ο Μοπέντι έφτασε παίρνοντας τις καλύτερες συστάσεις από τον Κάρλος Φρέιτας, τον καιρό που δοκιμάστηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Μοπέντι έχει γεννηθεί στις 18 Ιανουαρίου του 1994 στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής και έχει ύψος 1,80μ. Ανήκει στους πρωταθλητές της χώρας, Ορλάντο Πάιρατς και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2013. Είναι βασικός με τις Εθνικές ομάδες U19 και U20, ενώ παίζει ως αμυντικός και ως κεντρικός χαφ.

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags