Facebook Pixel Πάλι βάρεσε ο ...Καμπάνης!
| 2012-06-09 15:38:00

Πάλι βάρεσε ο ...Καμπάνης!

Πάλι βάρεσε ο ...Καμπάνης!

Προέβλεψε αυτή τη φορά ότι εάν δεν αναλάβουν τις τύχες της Ελλάδας αριστερές δυνάμεις θα πάψει να υπάρχει το ενδιαφέρον του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της τοποθετησής του στο μηνιαίο περιοδικό "crash" αναφέρει τα εξής:

"...η ομάδα απλά θα σέρνεται διεκδικώντας το πολύ την 3η θέση στο πρωτάθλημα και ουραγός στα πλέι οφ. Δεν το καταλαβαίνουν οι ιθύνοντες διότι προφανώς (και καλά σκέφτονται) φοβούνται την εξοδό τους από τα διοικητικά και το μόνο που πρέπει να επιθυμούν είναι την επαναφορά τους στα ποδοσφαιρικά οι της ΠΑΕ και αργυραμοιβικά ο Ερασιτέχνης.

Εγω δεν θα αναλάβω την ομάδα χωρίς τον πλήρη έλεγχο των ΠΑΝΤΩΝ. Είμαι εδώ με τον Θεό, τον ΚΑΜΠΑΝΗ και τον ΟΠΑΔΟ του ΠΑΟΚ και οι Σαββίδηδες ας περιμένουν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και μετά να αποφασίσουν εάν θα μπουν στα διοικητικά της ΠΑΕ. Γνωρίζω ότι εάν δεν αναλάβουν τις τύχες της χώρας αριστερές δυνάμεις θα εξαφανιστούν.

Τους συμβουλεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολιτικά παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος είναι ιδέα, είναι το όνειρο και μόνο του αδικημένου και πονεμένου ΠΑΟΚτσή να δει τον Δικέφαλο με τρόπαια διότι αυτά του αξίζουν.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, Αντώνη (σ.σ. το όνομα του δημοσιογράφου που παίρνει την συνέντευξη), και σου υπόσχομαι ότι κάποια στιγμή, με τα δικά μου δεδομένα και μόνο, στην Τούμπα θα μιλάμε για νίκες και δόξες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags