Facebook Pixel Στην Κύπρο τον πιστεύουν...
| 2012-06-12 12:27:00

Στην Κύπρο τον πιστεύουν...

Στην Κύπρο τον πιστεύουν...

Το συμβόλαιό του με την Ομόνοια ανανέωσε ο Μάκης Γιαννίκογλου, που πήρε μεταγραφή στην κυπριακή ομάδα από τη Σκόντα Ξάνθη τον Αύγουστο του 2011...

Ο εξελίξιμος τερματοφύλακας, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με την Ομόνοια. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ομάδα, που μου δίνει το κίνητρο να διεκδικήσω πολύ ψηλούς στόχους, όπως το πρωτάθλημα, το κύπελλο και διάκριση στην Ευρώπη. Επίσης, επιδίωξή μου είναι να καταξιωθώ μέσα από την ομάδα».

Για το γεγονός ότι υπάρχουν στην ομάδα αξιόλογοι τερματοφύλακες: «Θα δουλεύω σκληρά επί καθημερινής βάσης, με στόχο να διεκδικήσω τη θέση μου. Υπάρχουν αξιόλογοι τερματοφύλακες στην ομάδα, απ’ τους οποίους μπορώ να μάθω αρκετά».

To μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Θα ήθελα να του ζητήσω να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας και να μείνει στο πλευρό παικτών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης. Να είναι βέβαιοι ότι οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας».

Τέλος, σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον μέχρι πρότινος προπονητή μου, Χριστόφορο Λοΐζου, με τον οποίο συνεργάστηκα άψογα αυτό το χρόνο που δουλέψαμε μαζί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags