Facebook Pixel Τουλάχιστον ο Καντέ ήταν γρήγορος
| 2012-06-17 09:06:00

Τουλάχιστον ο Καντέ ήταν γρήγορος

Τουλάχιστον ο Καντέ ήταν γρήγορος

Ο Αφρικανός μπορεί να μην είναι κάτι σπέσιαλ, αλλά πιστεύω πως αδικήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Πάει κι ο Σεντρίκ Καντέ και κοιτάξτε που ΠΑΛΙ (έτσι λέει το ένστικτό μου, μακάρι να διαψευστώ) θα μας μείνει αμανάτι ο Βάσκος πολέμαρχος σε μια συνέχεια της παράδοσης που θέλει τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια να "ερωτεύεται" τα "καλά", "φιλότιμα" -αλλά παντελώς ακατάλληλα για το επίπεδό του-παιδιά!

Ο Αφρικανός μπορεί να μην είναι κάτι σπέσιαλ, αλλά πιστεύω πως αδικήθηκε από τον κόσμο. Καταρχάς -μετά τον Νασίφ Μόρις -ήταν ο πιο γρήγορος στόπερ που ήρθε στο "τριφύλλι" τα τελευταία χρόνια, ικανός να παίξει και ως πλάγιος μπακς με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Όπως ο Νοτιοαφρικανός "κάηκε" παίζοντας στο πλευρό του ασυγκράτητου ατιού από τη Λάρισα με τη μπούκλα στη φαβορίτα, έτσι κι ο Σεντρίκ είδε τα λάθη του να μεγιστοποιούνται, αγωνιζόμενος σε μια αστεία γραμμή οπισθοφυλάκων με Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλο. Τυφλός, τυφλό οδήγαγε και πέσανε σε λάκκο, ένα πράγμα...

Διαβάστε όλο το σχόλιο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags