Facebook Pixel Ήταν που τον είχαν βρει...
| 2012-06-19 10:02:00

Ήταν που τον είχαν βρει...

Ήταν που τον είχαν βρει...

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ακόμη και χθες θα μπορούσε να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ την απόκτηση του πολυπόθητου στόπερ, αλλά σήμερα έρχεται νέο ονόμα στο προσκήνιο. Και ποιο είναι αυτό;

Πρόκειται για 28χρονο, Μίλαν Μπίσεβατς, που σύμφωνα με την εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ εκτός από τον Μπονγκανί Κουμαλό.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα:

"Στον ΠΑΟΚ δικαιολογημένα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Εχουν ως βασική επιλογή τον Κουμάλο, όμως πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση από την Τότεναμ. Γι' αυτό εξετάζουν και την περίπτωση ενός ακόμη πολύ καλού παίκτη.

Η αναφορά γίνεται για τον Σέρβο αμυντικό Μίλαν Μπίσεβατς. Εφόσον η γαλλική ομάδα αποκτήσει τον Τιάγκο Σίλβα, είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Σέρβο Μιλαν Μπίσεβατς στον ΠΑΟΚ ως δανεικό για ένα χρόνο. Και εφόσον συμβεί αυτό, το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του Μπίσεβατς θα είναι καλυμμένο από τη διοίκηση της Παρί.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, πιθανότατα μέχρι σήμερα το απόγευμα περιμένουν την τελική απόφαση της διοίκησης της γαλλικής ομάδας για τον Μπίσεβατς.

Σε πρώτη φάση οι Γάλλοι είναι θετικοί για να τον δώσουν δανεικό, απομένει όμως να διαπιστωθεί τι θα γίνει με τον βασικό κεντρικό αμυντικό που θέλουν να αποκτήσουν οι Γάλλοι.

Ο Σέρβος Μίλαν Μπίσεβατς, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Αγωνίζεται σε τρεις θέσεις και μπορεί να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή την ομάδα του. Η βασική του θέση είναι κεντρικός αμυντικός. Μπορεί όμως να παίξει ως δεξί μπακ, αλλά ακόμη και στα χαφ.

Εκτός από τον Κουμάλο και τον Μπίσεβατς, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν και άλλη λύοη στα σκαριά. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίστηκε στη Σκανδιναβία και έχει εμπειρία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags