Facebook Pixel Χλωμό του Κουμαλό
| 2012-06-20 11:42:00

Χλωμό του Κουμαλό

Χλωμό του Κουμαλό

Μπορεί ο μάνατζερ του παίκτη να επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά τόνισε ότι ο πελάτης του προτιμάει να παραμείνει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

"Εμείς δεν έχουμε κάνει καμία επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ούτε επίσημη αλλά ούτε και ανεπίσημη σε μορφή ιδιωτικής συζήτησης, αν ρωτάτε αυτό", τόνισε ο Ζόρζε Λεϊτε στο "Goal" και συνέχισε:

"Αυτό όμως για το οποίο έχουμε ενημερωθεί από την Τότεναμ είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει επίσημη ερώτηση για τον ποδοσφαιριστή, για το πόσο θα κόστιζε ο δανεισμός του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γνωρίζω τις συνθήκες και ήδη έχουμε κάνει μια πρώτη συζήτηση. Μπορεί και να μείνουμε στην Τότεναμ. Αυτήν τη στιγμή όλα είναι ρευστά λόγω αλλαγής στη θέση του προπονητή, θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί", τόνισε.

Και κατέληξε: "Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι ο πελάτης μου θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να βρει μια ομάδα στην Αγγλία. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητά μας, διότι εδώ το επίπεδο είναι υψηλό και θεωρώ ότι του ταιριάζει του Μπονγκανί αυτό το επίπεδο. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα, αλλά είμαι σίγουρος ότι το να φύγουμε από την Αγγλία είναι μάλλον η τελευταία μας επιλογή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags