Facebook Pixel Ρουλέτα Νο5: Το κόκκινο - μαύρο θέλει υπομονή και έμπνευση
| 2010-12-25 16:39:00

Ρουλέτα Νο5: Το κόκκινο - μαύρο θέλει υπομονή και έμπνευση

Ρουλέτα Νο5: Το κόκκινο - μαύρο θέλει υπομονή και έμπνευση

Μέρες που είναι, ο sportdog δίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Διαβάστε και …καλά κέρδη!

Πολλοί που δεν έχουν παίξει αρκετές φορές στη ρουλέτα θεωρούν ότι το να προβλέψει κάνεις σε τι χρώμα θα πέσει η μπίλια είναι κάτι απλό. Κόκκινο ή, μαύρο; Εδώ που τα λέμε δεν όταν κάτι έχει σχεδόν 50% πιθανότητες επιτυχίας (λέω σχεδόν γιατί υπάρχει και το πράσινο 0) είναι εύκολο να περάσει στο μυαλό κάποιου ως ευκαιρία για γρήγορο και άνετο κέρδος.

Αυτός είναι και ο σκοπός του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Με το κόκκινο και το μαύρο έχει παρατηρηθεί το εξής παράξενο. Ενώ σε βάθος πχ 1000 μπιλιών τα αποτελέσματα θα είναι μοιρασμένα (κοντά στις 500 εμφανίσεις το κάθε χρώμα), σχεδόν ποτέ δεν παρατηρείται να έρχονται εναλλάξ! Πολύ σπάνια θα δει κάποιος διαδοχικά κόκκινο, μαύρο, κόκκινο μαύρο, κόκκινο, μαύρο στον πίνακα με τις τελευταίες μπιλιές.

Έστω και για μόλις έξι ή, οκτώ συνεχόμενες. Αρα, αυτό που μπορεί να κάνει κανείς είναι να ακολουθήσει δύο συγκεκριμένες τακτικές, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχουν έρθει μέχρι πριν αρχίσει να παίζει. Εδώ να σημειώσουμε ότι καλό θα είναι πριν αρχίσουμε να παίζουμε χρώμα ή, κατηγορίες, να αφιερώσουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να καταγράψουμε τα… κέφια της ρουλέτας. Το σκάουτινγκ είναι απαραίτητο ακόμη και εδώ.

Στην πρώτη λογική, λοιπόν, περιμένουμε μια σχετική αστάθεια ανάμεσα στο κόκκινο και στο μαύρο για αρκετή ώρα. Δηλαδή τα αποτελέσματα να είναι κοντά στο εναλλάξ. Ας πούμε μέχρι δύο τρία συνεχόμενα για κάθε χρώμα. Όταν το δούμε αυτό αρχίζουμε σιγά σιγά να ποντάρουμε στο σερί. Περιμένουμε, δηλαδή, ότι κάποια στιγμή θα έρθει το ίδιο χρώμα σε 5 και πλέον συνεχείς μπιλιές. Με τη δεύτερη λογική κάνουμε ακριβώς το αντίθετο.

Παρακολουθούμε, δηλαδή, την πορεία των σερί και επιχειρούμε να τα σπάσουμε. Βλέπουμε πέντε έξι συνεχόμενα μαύρα; Αρχίζουμε να ποντάρουμε στο κόκκινο. Αν δεν μας κάτσει με την πρώτη διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας. Ετσι έχουμε περιθώριο να βγούμε πάντα κερδισμένοι, ανάλογα πάντα με το μπάτζεντ που διαθέτουμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags