Facebook Pixel "Παίζει και φέτος στον Ολυμπιακό"!
| 2012-06-25 13:54:00

"Παίζει και φέτος στον Ολυμπιακό"!

"Παίζει και φέτος στον Ολυμπιακό"!

Τι δήλωσε ο πρώην προπονητής του 20χρονου, Ανδρέα Γιαννιώτη που πήρε πριν λίγες μέρες μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προπονητή του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Εθνικό Γαζώρου, Παπαγιώτη Διλμπέρη, στον "Γαύρο":

Ο Ολυμπιακός πήρε τελικά τον Γιαννιώτη. Πως βλέπετε τη μεταγραφή αυτή;

«Πρώτα απ’ όλα να πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ γιατί οι προσπάθειες που έκανε ο Ανδρέας τόσα χρόνια φαίνονται να έχουν μπει σε έναν δρόμο που μπορούν να τον οδηγήσουν σε μία ποδοσφαιρική καριέρα που κάποιοι απλώς την ονειρεύονται. Επίσης χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι ένα παιδί με πάρα πολύ ήθος και προσωπικότητα και χαρακτήρα αξιοζήλευτο που ο καθένας θα ήθελε να τον έχει φίλο, αδερφό ή γιο και φαίνεται ότι προοδεύει στη ζωή».

Πείτε μας δύο λόγια για την αξία του ως τερματοφύλακας…

«Ο σύλλογος στον οποίο πάει ο Ανδρέας είναι πολύ μεγάλος και επίσης το ταλέντο του είναι πολύ μεγάλο και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει σε έναν τερματοφύλακα που θα μπορεί να τον υπηρετεί για πολλά χρόνια».

Πλεονέκτημα και μειονέκτημα του Γιαννιώτη;

«Το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι η ωριμότητα και η ψυχραιμία που δείχνει στο παιχνίδι. Όλα τα άλλα τα στοιχεία τα έχει σε καλό επίπεδο και θα τα κάνει ακόμη καλύτερα, όμως η ωριμότητα και η συγκέντρωση που έχει τον κάνουν να υπερτερεί σε σχέση με τους άλλους τερματοφύλακες. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι υστερεί στην εργοφυσιολογία αλλά σε λίγους μήνες πιστεύω θα είναι έτοιμος».

Πιστεύετε ότι μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό;

«Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει κανέναν λόγο να μην τον χρησιμοποιήσει από τα Χριστούγεννα και μετά. Το παιδί αυτό έχει απίστευτη δεκτικότητα στις προπονήσεις. Αμέσως βγάζει στο γήπεδο αυτά που μαθαίνει».

Η συμβουλή που του δίνετε;

«Να παραμείνει ταπεινός όπως είναι και να μην τον παρασύρει ούτε η δόξα ούτε ότι πήγε στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Και τον ευχαριστώ διότι δούλεψα μαζί του και πιστεύω πως τον βοήθησα για να βελτιωθεί και να ξέρετε ότι δούλεψε σκληρά για να φτάσει εδώ που είναι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags