Facebook Pixel Καλό θα είναι να έχουν το νου τους...
| 2012-06-28 11:00:00

Καλό θα είναι να έχουν το νου τους...

Καλό θα είναι να έχουν το νου τους...

Μια φήμη με πολλά ...παραφημάκια κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην πιάτσα και ο σκύλος θα σας μεταφέρει όσα λέγονται με κάθε επιφύλαξη. Πάντως, κρατήστε τα στο πίσω μέρος του μυαλού σας...

Τι λέγεται; Πως μετά το περσινό κάζο με τον Κοστάντσο και τις τραγικές επιλογές που έγιναν στην περίπτωση του Αργεντίνου, στον Ολυμπιακό ψάχνουν, όχι τερματοφύλακα, αλλά ...υπεύθυνο τερματοφυλάκων. Κάποιον που θα αντικαταστήσει τον Αλέκο Ράντο.

Σας έρχεται κάποιος στο μυαλό; Προφανές δεν είναι; Στον Ολυμπιακό εκτιμούν πολύ τη δουλειά που έκανε ο Βασίλης Αλεξούδης στον Παναθηναϊκό και τώρα που ο τελευταίος αποχώρησε από το τριφύλλι, δεν θεωρείται καθόλου απίθανο να κατηφορίσει από Παιανία προς Ρέντη.

Θέλετε και ...παρελκόμενες φήμες; Επίσης δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πού πάει ο νους των σεναριογράφων, αν και σε αυτή την περίπτωση ποτέ δεν ξέρεις. Ποιο είναι το πνευματικό παιδί του Αλεξούδη στον Παναθηναϊκό; Καλά το καταλάβατε. Ο Στέφανος Καπίνο, που παραγκωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, όταν ήδη είχε βγάλει το φίδι από την τρύπα στα δύσκολα. Δεδομένης της κατάστασης στον Παναθηναϊκό, κάποιοι δεν αποκλείουν μέσα στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους νας μας προκύψει και ...νέος Νικοπολίδης.

Φτάνει, όμως, με τις φήμες. Για την ώρα κρατήστε πως ο Παναθηναϊκός προσανατολίζεται να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Καπίνο, με σημαντικά αυξημένες αποδοχές. Όλα τα άλλα, για την ώρα είναι απλώς λόγια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags