Facebook Pixel Άλλα... κόλπα με Ζαρντίμ!
| 2012-07-04 23:48:00

Άλλα... κόλπα με Ζαρντίμ!

Άλλα... κόλπα με Ζαρντίμ!

O Λεονάρντο Ζαρντίμ φανέρωσε από την πρώτη στιγμή ότι εισάγει νέα δεδομένα στον Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που θέλησε να δουν οι δημοσιογράφοι όλη την προπόνηση της ομάδας. Τι θα κάνει στην προετοιμασία.

 

Αντί για δέκα λεπτά οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στου Ρέντη την Τετάρτη κατέληξαν να δουν όλη την προπόνηση του Ολυμπιακού. Και αυτό διότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετέφερε προς τους ανθρώπους των Πειραιωτών ότι θέλει να την παρακολουθήσουν όλοι για να δουν το πως δουλεύει η ομάδα.

Όπερ και εγένετο. Ο Πορτογάλος έδειξε από το ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό ότι φέρνει νέα... ήθη και έθιμα στο λιμάνι. Εκτός από το αίτημά του για τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει προς τους ιθύνοντες του συλλόγου πως θέλει ο Τύπος να μαθαίνει το πως λειτουργεί η ομάδα για να μπορεί να ενημερώνει και σωστά τον κόσμο.

Σχετικά με την προετοιμασία στην Αυστρία ο ίδιος θα μιλήσει την πρώτη μέρα στους απεσταλμένους σε μία συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης. Θα αναλύσει το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει, το πως θα δουλέψει την ομάδα αλλά και το τι περιμένει για φέτος.

Ακολούθως ανά δύο μέρες θα μιλούν στους δημοσιογράφους παίκτες του συλλόγου. Στις συνέντευξεις του θα μεταφέρουν το πως βιώνουν τις προπονήσεις και την δουλειά του νέου προπονητή. Μοιραία οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα και για τις προπονήσεις του Ολυμπιακού αλλά για το πως λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές σε αυτές.

* Η NOVA θα δείξει όλα τα φιλικά του Ολυμπιακού φέτος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν πληροφορηθεί ακόμα τις ώρες διεξαγωγής τους.

* Ανεπίσημα στην ΠΑΕ ενημερώθηκαν πως μάλλον η Μπράγκα θα πάρει την θέση της Πόρτο.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags