Facebook Pixel "Nα βάλει κι ο Θεός το χέρι του..."
| 2012-07-05 19:30:00

"Nα βάλει κι ο Θεός το χέρι του..."

"Nα βάλει κι ο Θεός το χέρι του..."

Μέχρι και τα ...Θεία επικαλέστηκε σήμερα ο Μάκης Κατσαβάκης στην επίσημη παρουσίασή του από το τη διοίκηση Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη κατά την παρουσίαση του.

Για τη συμφωνία με τον Άρη: "Αντιλαμβάνομαι ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλα. Με πολλή δουλειά, τύχη και την βοήθεια του Θεού μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να καταθέσουμε την ψυχή μας για το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Να παραμερίσουμε το εγώ και να δουλέψουμε όλοι για το εμείς. Υπάρχουν προβλήματα, τα ξέρω, αλλά έχω και τη δύναμη και την τόλμη και την εμπειρία για να τα ξεπεράσω".

Για το σχεδιασμό της ομάδας: "Θα χρειαστεί να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις στις μεταγραφικές μας επιλογές, γιατί υπάρχει το περιοριστικό μέτρο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να κάνουμε και γρήγορες κινήσεις, για να προλάβουμε το κομμάτι της προετοιμασίας. Μπορεί να υπάρχουν τακτικές και τεχνικές αδυναμίες από τα νέα παιδιά, ίσως και λόγω απειρίας, αλλά αυτό θα πρέπει να το αντισταθμίσουμε με πολύ τρέξιμο. Θα ήταν καλό να έχουμε και τον Νοέ Ακόστα, γίνονται προσπάθειες να παραμείνει".

Για το μέλλον του Άρη: "Θα δουλέψω με όλο μου το είναι, θα καταθέσω την ψυχή μου για να μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της και όλοι αυτό πρέπει να κάνουμε".

Για το βαθμό δυσκολίας της προσπάθειάς του: "Αυτή ίσως θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου, αλλά αν υπάρχει υπομονή από όλους μας και στήριξη και τύχη στις μεταγραφές και μου δοθεί ο ανάλογος χρόνος, θα πετύχουμε. Η ομάδα θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Εδώ ακριβώς χρειάζεται αυτή η μεγάλη δυναμική του κόσμου, να στηρίξει την ομάδα, όχι τα πρόσωπα, αλλά τον ίδιο τον Άρη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags