Facebook Pixel Το 126ο Γουίμπλεντον όπως αποτυπώθηκε στα live της Betfair
| 2012-07-09 14:00:00

Το 126ο Γουίμπλεντον όπως αποτυπώθηκε στα live της Betfair

Το 126ο Γουίμπλεντον όπως αποτυπώθηκε στα live της Betfair

Το 126ο Γουίμπλεντον ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο με θριαμβευτή τον Ρότζερ Φέντερερ στους άνδρες και τη Σερίνα Γουίλιαμς στις γυναίκες.

Το τουρνουά δικαίωσε τη φήμη του ως το κορυφαίο γκραν σλαμ με επικές μάχες σε όλη τη διάρκεια του, μερικές μεγάλες εκπλήξεις, αλλά και δύο συναρπαστικούς τελικούς.

Πριν από την έναρξη του φετινού Γουίμπλεντον, ο Φέντερερ θεωρούνταν το τρίτο φαβορί στο 5,90 στο ανταλλακτήριο της Betfair πίσω από τους Τζόκοβιτς και Ναδάλ, αλλά άγγιξε το 15,00 όταν έχανε με 2-0 σετ στον 3ο γύρο από τον Μπενετό. Μετά τον αποκλεισμό του Ναδάλ και τη νίκη του «Φεντ» στον ημιτελικό επί του Τζόκοβιτς, ο Ελβετός έγινε το μεγάλο φαβορί στον τελικό κόντρα στον Μάρεϊ.

Ωστόσο, ο Μάρεϊ πήρε το πρώτο σετ με 6-4, στέλνοντας την απόδοση του Φέντερερ για κατάκτηση στο 2,52 στην Betfair. Έκτοτε, το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε τα ηνία του αγώνα, κατακτώντας για 7η φορά τον τίτλο στο Γουίμπλεντον. Το σκορ 3-1 στον τελικό ταιριάστηκε στο 5,00, ενώ το under 42,5 γκέιμ στο 4,00.

Στις γυναίκες, η Σερίνα Γουίλιαμς κατέκτησε για 5η φορά τον τίτλο στα κορτ του Γουίμπλεντον, έχοντας ταιριαστεί στο 8,40 νωρίς κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Στον τελικό ήταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Ραντβάνσκα και το επιβεβαίωσε κερδίζοντας το πρώτο σετ με 6-1, πηγαίνοντας ολοταχώς για νίκη με 2-0.

Η Ραντβάνσκα επέστρεψε εντυπωσιακά στο δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ωστόσο, στο 3ο σετ η κυριαρχία της Γουίλιαμς ήταν εμφανής. Η Ραντβάνσκα ταιριάστηκε στο 7,00 για να κερδίσει ένα σετ και το να οδηγηθεί ο τελικός σε 3ο σετ άγγιξε το 26,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Στο φετινό Γουίμπλεντον σημειώθηκε και μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του τουρνουά. Το μέχρι πρότινος Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ράφα Ναδάλ, αποκλείστηκε στο 2ο γύρο από τον παγκοσμίως άγνωστο Λούκας Ρόσολ. Ο Ναδάλ ανταλλάσσονταν στο 1,01 για τη νίκη, που είναι η χαμηλότερη δυνατή απόδοση στο ανταλλακτήριο της Betfair, ενώ ο Ρόσολ είχε αγγίξει το 110,00 στο live του ανταλλακτηρίου.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού για τους λάτρεις του τένις και του ανταλλακτηρίου έχει δοθεί σε περίπου δύο μήνες από τώρα με το Αμερικάνικο Όπεν στη Νέα Υόρκη. Για πληρέστερη ενημέρωση για την αγορά των στοιχημάτων της Betfair μπες στο www.betfair.com και για όλα τα τελευταία νέα, αναλύσεις και προγνωστικά στο blog: stoixhma.betfair.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags