Facebook Pixel Πρόβλεψε τον 7ο αλλά έχει πεθάνει!
Άλλα Σπορ
| 2012-07-09 15:24:00

Πρόβλεψε τον 7ο αλλά έχει πεθάνει!

Πρόβλεψε τον 7ο αλλά έχει πεθάνει!

Πόνταρε στον Φέντερερ και κέρδισε, αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να μάθει για την επιτυχία του. Πρόκειται για έναν παίκτη του στοιχήματος...

...ο οποίος το 2003 είχε στοιχηματίσει πως ο Φέντερερ θα κατακτούσε επτά τίτλους στο Γουΐμπλεντον, αλλά το 2009 έφυγε από τη ζωή.

Ο Νικ Νιουλάιφ από το Όξφορντ θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος, μετά την επιτυχία του Ρότζερ Φέντερερ στο Γουΐμπλεντον. Το 2003 είχε στοιχηματίσει πως ο Ελβετός τενίστας θα έφτανε τους επτά τίτλους στο Αγγλικό τουρνουά.

Η απόδοση που έδινε γνωστή εταιρία στοιχημάτων για αυτή την πρόβλεψη ήταν 67/1 και ο Νιουλάιφ θα μπορούσε να εισπράξει 100.000 λίρες Αγγλίας. Όμως ο Βρετανός πέθανε πριν τρία χρόνια, σε ηλικία 59 ετών, πριν προλάβει να χαρεί για την επιτυχία αυτή.

Ο υπεύθυνος τύπου της εταιρίας δήλωσε πως ο Νιουλάιφ ήταν ένας σταθερός παίκτης του στοιχήματος που λάτρευε το τένις. «Το ποντάρισμα που έκανε ήταν το πιο εντυπωσιακό που είχε δεχτεί ποτέ η εταιρία μας», δήλωσε. Για να προσθέσει πως «ο Νιουλάιφ είχε φροντίσει να κάνει σαφές πως αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιούνταν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αν ο ίδιος δεν ήταν εν ζωή. Είναι εκπληκτικό πως προέβλεψε ακόμα και αυτό».

Να σημειωθεί πως ο Νιουλάιφ είχε κερδίσει άλλες 37 χιλ. λίρες Αγγλίας, προβλέποντας πως ο Φέντερερ θα έφτανε τα 14 τρόπαια «Γκραν Σλαμ». Πραγματικά απίστευτος.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags