Facebook Pixel Ένα θηρίο για τον Ολυμπιακό;
| 2012-07-10 08:07:00

Ένα θηρίο για τον Ολυμπιακό;

Ένα θηρίο για τον Ολυμπιακό;

Τον πανύψηλο (1,93 μ.) Ράντοσαβ Πέτροβιτς της Μπλάκμπερν φέρεται να θέλει ο Ολυμπιακός. Έκανε δίδυμο με τον Φέισα στην Παρτιζάν. Η επέμβαση στον αχίλλειο.

Η Μπλάκμπερν απέκτησε τον Πέτροβιτς πριν από δύο χρόνια από την Παρτιζάν, όπου ήταν δίδυμο με τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Οι Άγγλοι ξόδεψαν 3,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, ωστόσο μετά τον υποβιβασμό της θέλει να ελαφρύνει το ρόστερ της, και φυσικά να μειώσει τα κόστη.

Έτσι, ο Σέρβος αμυντικός μέσος είναι ανάμεσα στους παίκτες που παραχωρεί και ο ατζέντης του, Ραμαντάνι, φέρεται να έχει προτείνει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει τονίσει ότι θέλει να ενισχύσει την ομάδα σε αυτή τη θέση, και οι άνθρωποι του της ομάδας εξετάζουν πολύ προσεκτικά την περίπτωση του Πέτροβιτς. Ο ύψους 1,93μ. "αστέρας" των "Ρόδων" είναι κλασσικό "εξάρι" και κατά κάποιες πληροφορίες η πρόταση που έχει γίνει στους Πειραιώτες είναι να αποκτηθεί με τη μορφή συνιδιοκτησίας, αφού ο Πέτροβιτς δεσμεύεται με άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε 24 φορές με τη φανέλα της Μπλάκμπερν, σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να σκοράρει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σέρβος δεν έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, για τη θέση που αγωνίζεται, καθώς στη θητεία του στην Παρτιζάν είχε σκοράρει 17 φορές σε 100 εμφανίσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Πέτροβιτς -για τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και το 2010 αλλά δεν προχώρησε λόγω υψηλού κόστους- μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρηθεί, και αυτό γιατί εκτός από το γεγονός πως πρόκειται για μια πολύπλοκη διαπραγματευτικά υπόθεση, ο παίκτης πριν από λίγες ημέρες έκανε καθαρισμό στον αχίλλειο τένοντα και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags