Facebook Pixel "Σα δεν ντρέπεται..."
| 2012-07-11 08:12:00

"Σα δεν ντρέπεται..."

"Σα δεν ντρέπεται..."

Ο Κωστής τα "χώνει" στον Αργυρίου για την προσφυγή. Τι λέει για μεταγραφές, γήπεδο, Μαύρο και τι απαντάει στο καυτό ερώτημα αν θα σωθεί τελικά η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο ΑΕΚ live radio:

Για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ:

"Εγώ από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος... Πιστεύω ότι θα μπορέσει να σωθεί η ομάδα πάρα τις αντιξοότητες. Είμαστε πολεμιστές από τη φύση μας εμείς οι Ενωσίτες και θα τα καταφέρουμε... Είμαστε πάντα υπερήφανοι που είμαστε Ενωσίτες. Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει καμία οικονομική συμφορά... Θα ξαναγίνει μεγάλη η ΑΕΚ, Κάνετε υπομονή...".

Για το σχέδιο διάσωσης της Ένωσης:

"Υπάρχει προοπτική σωτηρίας της ΑΕΚ. Το σχέδιο που έχουμε εκπονήσει μαζί με τον Θωμά Μαύρο είναι μεν εξαιρετικά τολμηρό και δύσκολο αλλά είναι εφικτό. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να μην χαθεί η ΑΕΚ. Είναι μεγάλη η ΑΕΚ και δεν πρέπει να χαθεί. Και δεν θα χαθεί στο τέλος... Αρκεί να το πιστέψουμε όλοι και να βοηθήσουμε".

Για το τι αποτελεί τον μεγάλο πόθο των Ενωσιτών:

"Ο καημός του κόσμου της ΑΕΚ όπου και αν τον συναντάς είναι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έτσι και εδώ στην Κύπρο τα παιδιά μας ρωτούν τι γίνεται με το γήπεδο...".

Για την αγωνιστική πραγματικότητα της ομάδας:

"Σε αγωνιστικό επίπεδο είμαστε σε δύσκολη θέση που φεύγουν κάποιοι παίκτες. Δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Μακάρι να γινόταν. Αυτή είναι η πραγματικότητα όμως. Αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε. Το πιο βασικό είναι να επιβιώσει η ομάδα. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος και όλα τα άλλα πάνε στην άκρη... Να ξέρετε πως τόσο ο Θωμάς Μαύρος όσο και εγώ θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να ξανακάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη και ανταγωνιστική...".

Για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν σε αγωνιστικό επίπεδο:

"Θα γίνουν όλα όσα χρειάζεται να γίνουν για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει... Θα βασιστούμε στα ταλέντα με τα οποία χτίζουμε τη νέα ΑΕΚ. Θέλουμε και κάποιους έμπειρους παίκτες. Όλα αυτά τα ξέρει με τον καλύτερο τρόπο ο Βαγγέλης Βλάχος. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του...".

Για τις μεταγραφές:

"Αν πάρουμε την ενημερότητα θα γίνουν οι σωστές κινήσεις... Θα γίνουν μεταγραφές και θα αποκτηθούν παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα στους στόχους της...".

Για τη νέα τάξη πραγμάτων...

"Οι στόχοι μας καθορίζονται πλέον με τα νέα δεδομένα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι αξιοπρεπής και θα είναι... Θα πηγαίνουμε λοιπόν από αγώνα σε αγώνα με στόχο να κερδίζει η ομάδα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας...".

Για την ανάγκη βοηθείας του κόσμου:

"Η ΑΕΚ είναι μεγάλη, το επαναλαμβάνω αυτό και ο κόσμος της θα μας δώσει δύναμη. Όπως και να έχει η ΑΕΚ με την βοήθεια του κόσμου θα σταθεί ψηλά...".

Για την προσφυγή του Αργυρίου:

"Είναι υποτιμητικό για τον ίδιο τον παίκτη που έχει αυτή την συμπεριφορά. Τόσοι και τόσοι δεν έκαναν προσφυγή, και μεγάλα ονόματα, ειλικρινά μου προκαλεί έκπληξη η στάση του παίκτη. Είναι θέμα το οποίο χειρίζεται προσωπικά ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Τσιάρτας και δεν θέλω να προσθέσω τίποτα άλλο...".

Για τη συνέχεια της περιοδείας του:

"Θα πάω και στην Κρήτη. Θα πάω και στη Χίο. Θα πάω σε όλη την Ελλάδα για να βοηθήσω την ΑΕΚ μας... Παντού όπου υπάρχει ΑΕΚ, όπου χτυπάει η καρδιάς της ομάδας μας θα βρεθώ για να προωθήσω την προσπάθεια διάσωσης του ιστορικού σωματείου μας...".

Για τους Κύπριους Ενωσίτες:

"Αυτό που συνάντησα στην Κύπρο δεν περιγράφεται με λόγια. Εδώ καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλη είναι η ΑΕΚ! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό... Ειλικρινά. Εχουν φύγει αρκετά διαρκείας, θα φύγουν κι άλλα και δηλώσεις οικονομικής ενίσχυσης παράλληλα. Εκτιμώ ότι κάνουμε καλή δουλειά εδώ με αυτό το ταξίδι...".

Για την αγάπη των Κυπρίων οπαδών της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Θωμά Μαύρου:

"Υπάρχει λατρεία για τον Θωμά στην Κύπρο. Είναι ένα άφθαρτο πρόσωπο και να είστε σίγουροι πως έτσι θα παραμείνει. Ο Θωμάς αγαπάει υπερβολικά την ΑΕΚ και θέλει να την δει ξανά στη φυσική της θέση. Εκεί που την είχε συνηθίσει, εκεί που την είχαμε συνηθίσει όλοι μας. Στην κορυφή... Είναι ο μεγάλος καημός του Μαύρου αυτός...".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags