Facebook Pixel "Φαβορί οι Ισπανοί". Ναι, αλλά ποιος θα το πάρει;
| 2012-07-13 12:54:00

"Φαβορί οι Ισπανοί". Ναι, αλλά ποιος θα το πάρει;

"Φαβορί οι Ισπανοί". Ναι, αλλά ποιος θα το πάρει;

Τους Ισπανούς χαρακτήρισε φαβορί του τελικού ο Κώστα Τσάνας, μία μέρα μετά την πρόκριση της εθνικής Νέων στον τελικό της διοργάνωσης...

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για:

Την αναμέτρηση με την Αγγλία: «Στο πρώτο μέρος είχαμε την κατοχή και καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα, αλλά στα τέλη του ημιχρόνου ήρθε η αποβολή και η απόκρουση του πέναλτι από τον Διούδη. Στην συνέχεια, είχαμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε την τακτική μας με ένα παίκτη λιγότερο. Όλα πήγαν καλά και δεν έχω λόγια για να εκφράσω την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον τελικό. Ήταν μία παράσταση και ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι χαρούμενος και περήφανος».

Τα διαιτητικά λάθη σε βάρος της Εθνικής και τις οδηγίες προς τους παίκτες: «Εμείς αυτό που πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν πως δεν είναι αντίπαλοί μας οι διαιτητές. Η λογική είναι να ασχολούμαστε με την ομάδα και τον αντίπαλο και ο ρέφερι θα ελέγχει το παιχνίδι. Από την στιγμή που σφυρίζει δεν μπορεί να πάρει την απόφασή του».

Την ομοιογένεια στην Εθνική: «Είναι γεγονός πως ο Σωκράτης είχε παίξει στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είχα πει πριν από μερικές μέρες πως έχουμε στην σύνθεσή μας 18 καταπληκτικούς παίκτες και βασιζόμαστε σε όλους, κάτι που ισχύει. Η ομάδα δεν αποτελείται από τους 11 που παίζουν».

Τον τελικό με την Ισπανία: «Λογικά το φαβορί είναι οι Ισπανοί αλλά θα πρέπει να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επαναλάβουμε τα λάθη της πρεμιέρας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags