Facebook Pixel Ποιος θα γαμ... τον Άρη;
| 2012-07-19 13:27:00

Ποιος θα γαμ... τον Άρη;

Ποιος θα γαμ... τον Άρη;

O Τόνι Κάλβο δήλωσε ότι κάποιος από τη διοίκηση του Άρη "θα γαμ... την ομάδα"!

Μιλώντας για τα 3,5 χρόνια που πέρασε στους "κίτρινους", ο άσος της Ανόρθωσης δήλωσε στο "balla.com":

"Η αλήθεια είναι ότι το απόλαυσα πάρα πολύ, έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Πρέπει να πω ότι η διοίκηση μου φέρθηκε πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα. Ειδικά μετά από όσα έδωσα στην ομάδα. Οι μεγάλες αναμνήσεις που έχω από εκεί είναι οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες και οι προπονητές που είχα.

Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα έπρεπε να φύγουν από τη διοίκηση της ομάδας, γιατί της κάνουν και θα της κάνουν ζημιά. Είναι πολλοί αυτοί που αγαπάμε αυτή την ομάδα. Αλλά αυτοί οι συγκεκριμένοι θα γαμ... την ομάδα. Θα την γαμ...".

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί, είπε πως: "Δεν θέλω να πω... Δεν θέλω να έχω προβλήματα...".

Σχετικά με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της "Κυρίας": "Δουλεύουμε ήδη εδώ και καιρό, και αρκετά δυνατά. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, κάτι πολύ σημαντικό και για την ομάδα και για τους παίκτες. Αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, πετυχαίνοντας και γκολ, πρακτικά θα φέρει την πρόκριση πιο κοντά σε εμάς".

Για το στόχο της Ανόρθωσης στην Ευρώπη: "Ο στόχος μας θα έπρεπε να είναι η είσοδός μας στους ομίλους και από εκεί και πέρα να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Ο στόχος της ομάδας και ο δικός μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ".

Όσο για το τι έμαθε στην Μπαρτσελόνα: "Εμαθα τα πάντα! Φεύγοντας από τη Μπαρτσελόνα έμαθα άλλα πράγματα εκτός από το στιλ της Μπαρτσελόνα, στα οποία έπρεπε να προσαρμοστώ. Αλλά στη Μπαρτσελόνα είναι... γαμάτα! Μαθαίνεις να κυκλοφορείς συνεχώς τη μπάλα, να κάνει διαρκώς κίνηση με και χωρίς τη μπάλα, να έχεις πειθαρχία. Και δεν διαμορφώνεσαι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος. Είμαι πραγματικά πολύ ευγνώμων στην Μπαρτσελόνα για όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που το λέω σε μία συνέντευξη, αλλά της είμαι πολύ ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags