Facebook Pixel Θα ανταποκριθεί ο Ρομπέρ;
| 2012-07-22 12:48:00

Θα ανταποκριθεί ο Ρομπέρ;

Θα ανταποκριθεί ο Ρομπέρ;

Ο Γάλλος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα…

Για όσους το έχουν ξεχάσει και πέρσι, που ήταν η πρώτη προετοιμασία του Ρομπέρ, στον ΠΑΟΚ, ο Γάλλος είχε ξεχωρίσει. Ωστόσο, μέσα στη σεζόν, στις ευκαιρίες που πήρε, έδειξε ελάχιστα πράγματα, γεγονός που τον έφερε ένα βήμα πριν την έξοδο, αλλά τελικά παρέμεινε.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του, θεωρεί ότι φέτος με τον Γιώργο Δώνη, στον πάγκο, θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να αποδείξει ότι αξίζει φανέλα βασικού.

Η αλήθεια είναι πως στα φιλικά ως τώρα, έχει φανεί ότι έχει δημιουργήσει πολύ καλή χημεία με τον Λίνο, από τα αριστερά και το γεγονός ότι σκόραρε μάλιστα και δύο φορές, μόνο ως τυχαίο δε μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αν δεν υπήρχε η περσινή εικόνα, όλοι θα ήταν πεπεισμένοι ότι ο ΠΑΟΚ, με την εικόνα του Ρομπέρ, έκανε μία εσωτερική μεταγραφή, αλλά υπάρχει μία αναμονή για την ετοιμότητα και την απόδοσή του Γάλλου και στα επίσημα παιχνίδια. Σε μία θέση, που ο ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Βιεϊρίνια, τον περασμένο Ιανουάριο, ακόμα δεν έχει βρει λύσεις…

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags