Facebook Pixel Τρίτη και φαρμακερή;
| 2012-07-25 14:20:00

Τρίτη και φαρμακερή;

Τρίτη και φαρμακερή;

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Ξανθόπουλου, που θα φορέσει τα "πράσινα" για τρίτη φορά! "Κάθε αρχή και δύσκολη", δήλωσε.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος και επίσημα θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για τρίτη φορά στην καριέρα του, όπως ανακοινώθηκε από την πράσινη ΚΑΕ.

Ο 28χρονος γκαρντ είναι η έβδομη μεταγραφή του "τριφυλλιού", έπειτα από αυτές των Μπράμος, Ούκιτς, Σχορτσιανίτη, Χαραλαμπόπουλου, Πάνκο και Μασιούλις.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Αυτό που όλοι θέλουμε είναι να πάνε όλα καλά. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, μια νέα αρχή, καθώς δημιουργείται ουσιαστικά μια νέα ομάδα με νέους παίκτες, νέο προπονητή. Ξέρουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός και αυτό επιθυμία όλων είναι να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και να συνεχίσει να κατακτά τίτλους. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Κάθε αρχή και δύσκολη.

Γι' αυτό άλλωστε θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας νωρίς για να «δέσουμε» ως ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να είναι και ο κόσμος δίπλα μας. Ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού για την ομάδα. Το έχω ζήσει. Είναι καθοριστικός παράγοντας στις επιτυχίες της. Και γι'αυτούς οι αλλαγές είναι σημαντικές, αλλά θα θέλαμε όλοι να αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη αυτή τη νέα ομάδα και τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται", δήλωσε ο παίκτης.

Η ανακοίνωση:

"Ο Βασίλης Ξανθόπουλος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από συμφωνία με την πράσινη ΚΑΕ. Ο Έλληνας γκαρντ είχε αγωνιστεί στο «τριφύλλι» και τις σεζόν 2004-05 και 2006-07".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags