Facebook Pixel "Θέλω το ...καρπούζι που μου έταξε"!
| 2012-07-26 10:24:00

"Θέλω το ...καρπούζι που μου έταξε"!

"Θέλω το ...καρπούζι που μου έταξε"!

Η πλάκα του Μπόλονι στον Σταφυλίδη. Τι είπε για τη μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν. Υπάρχει άλλος νεαρός που μπορεί να διακριθεί;

Αναλυτικά η συνένετυξή του στο "sport24.gr":

Κόουτς, καλησπέρα. Έχετε πληροφορηθεί τα νέα για τη μεταγραφή του Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν; "Φυσικά και είμαι χαρούμενος γι' αυτόν. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην καριέρα του. Τον αισθάνομαι σαν γιο μου και θέλω να του πω, έχουμε άλλωστε μιλήσει πολλές φορές και το γνωρίζει, πως πρέπει να μάθει πολλά ακόμη στο ποδόσφαιρο. Η εξέλιξή του δεν τελείωσε, έχει μακρύ δρόμο μπροστά του".

Πιστεύατε ότι θα είχε αυτή την εξέλιξη ο Σταφυλίδης; "Είναι εργατικός, άλλαξε και κάποια πράγματα στον τρόπο σκέψης του, για μένα ήταν χαρά να δουλεύω μαζί του. Αν συνεχίσει να δουλεύει μπορεί να πάει ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι και στη Γερμανία, στη Μπουντεσλίγκα, θα μπορέσει να αγωνιστεί και στην εθνική  Ελλάδας να καθιερωθεί. Είναι σημαντικό αυτό που έχει καταφέρει και για τον ίδιο και για την οικογένειά του που τον χρειάζεται".

Θα θέλατε να του στείλετε κάποιο μήνυμα; "Έχω δύο πράγματα να του πω: Το πρώτο είναι ότι περιμένω να μου δώσει το... καρπούζι που μου έταξε (σ.σ. γέλια) και το δεύτερο ότι είμαι πραγματικά περήφανος που τον επέλεξα στον ΠΑΟΚ και του έδωσα χρόνο να αγωνιστεί".      

Ο Σταφυλίδης σε μία πρόσφατη συνέντευξή του σας χαρακτήρισε ποδοσφαιρικό πατέρα του. Το σχόλιο σας επ' αυτού;"Χαίρομαι που το ακούω γιατί οι περισσότεροι παίκτες συνήθως ξεχνάνε γρήγορα".

Πόσο ψηλά πιστεύετε πώς μπορεί να φθάσει;  "Δεν ξέρω, εξαρτάται από τον ίδιο. Αν δουλέψει καλά μπορεί να πετύχει πάρα πολλά".

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μία συζήτηση για το αν ο ΠΑΟΚ βιάστηκε να πουλήσει ή όχι τον Σταφυλίδη. Αν θα έπρεπε να περιμένει για να πάρει περισσότερα χρήματα τα επόμενα χρόνια, Η άποψή σας;"Δεν μπορώ να απαντήσω αν είναι καλή ή κακή κίνηση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν το ξέρω αυτό".

Κάτι τελευταίο. Πιστεύετε ότι υπάρχει και άλλος νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ που μπορεί να έχει αυτή την εξέλιξη, να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό; "Ναι, αλλά το κρατάω για μένα. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα γιατί δεν δουλεύω εκεί, δεν μπορώ να εγγυηθώ γι' αυτό που θα πω. Τώρα έχω ένα άλλο πρότζεκτ που υπηρετώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags