Facebook Pixel Ξεσκίστε τώρα τον Χονδροκούκη! Πάμε!
Άλλα Σπορ
| 2012-07-27 11:46:00

Ξεσκίστε τώρα τον Χονδροκούκη! Πάμε!

Ξεσκίστε τώρα τον Χονδροκούκη! Πάμε!

Κι αφού πετάξαμε ωραιότατα την μπάλα στην εξέδρα με την Παπαχρήστου, της δώσαμε άλλη μια κλωτσιά και την πετάξαμε εκτός γηπέδου με το ντοπάρισμα του Χονδροκούκη.

Γράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης.

Πήρε ,λέει, ουσία που δίνουν στα άλογα. Θα ήθελα πάρα πολύ ,ιδεολόγοι του Ολυμπισμού, που χθες καταδικάσατε και τιμωρήσατε τη Βούλα για τα ιδανικά σας, να μου πείτε ποιοί από τους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπαίνουν στο στάδιο πίνοντας γάλα, πορτοκαλάδα και τσάι ή τρώγοντας πίτσες, όπως είχε δηλώσει στο Πεκίνο ο Φελπς. Τότε θα ρίξω στην πυρά και τον αθλητή ,για τον οποίο όλοι δηλώναμε υπερήφανοι, όταν σήκωνε πριν λίγους μήνες την ελληνική σημαία στον ψηλότερο ιστό του κλειστού της Κωνσταντινούπολης ως πρωταθλητής κόσμου στο ύψος. Τώρα που τη βάζουμε την υπερηφάνεια μας όλοι; Στο γνωστό σημείο; Όχι, εγώ τη διατηρώ εκεί που την είχα.

Δεν μπορώ να θυμώσω με τον Χονδροκούκη και κανέναν Χονδροκούκη. Τρελαίνομαι μ’ αυτούς που δημιούργησαν και συντηρούν ακόμα την φαρμακοβιομηχανία. Ούτε βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ο νεαρός την είδε ξαφνικά άτι και πήρε το κατάλληλο φαρμακάκι. Πείτε μου ,για να με πείσετε, πως διάολο γίνεται πριν από τους τελευταίους τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες να υπάρχουν Έλληνες αθλητές ντοπαρισμένοι. Πάντα στο παρά πέντε ή στο και πέντε της τελετής έναρξης. Δηλαδή οι άλλοι ,που υπερβαίνουν τα ανθρώπινα μέτρα ξανά και ξανά, είναι καθαροί κι ο χονδροκούκης είναι ντοπαρισμένος. Δεν με πείθετε. Ή είναι ντοπαρισμένος ο Γερβάσιος Φιλιππίδης που ρίχνει 70 μέτρα με αέρα και οι άλλοι που δηλώνουν ότι θα τρέξουν τα 100 μέτρα σε 9’’4 είναι καθαροί. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο θέατρο της Δευτέρας. Φτάνει πια η υποκρισία.

Δεν δικαιώνω τον αθλητή εφόσον έχει πάρει την ντόπα του, απλώς λέω ότι επί της ουσίας το ντοπάρισμα έχει καταντήσει να είναι συνώνυμο του επί ίσοις όροις. Φυσικά ντοπαρισμένος είναι όποιος πιάνεται. Ναι, οκ το έχουμε μάθει κι αυτό από τους πρυτάνεις προ πολλών ετών και το εμπεδώσαμε.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’80 βλέπαμε στα στάδια αθλητές με ωραία , συμμετρικά , γυμνασμένα κορμιά, κι έκτοτε απολαμβάνουμε τους παντός είδους ρόμποκοπ που έχουν φτάσει όλα τα ρεκόρ εκεί που πιο κάτω ... πεθαίνεις! Στην κυριολεξία!

Πρίν σκοτώσουμε δια λιθοβολισμού στο Σύνταγμα λοιπόν τον Χονδροκούκη, ας φροντίσουμε να τελειώσουμε το παραμυθάκι της ντόπας με γενναίες αποφάσεις. Δεν μπορεί να μαθαίνουμε πάντα στο παρά πέντε των διοργανώσεων ότι ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ είναι τα μαύρα πρόβατα του παγκόσμιου αθλητισμού. Θέλω κάποια στιγμή να μιλήσουν οι γνωρίζοντας με ανοιχτά χαρτιά. Εγώ δεν ξέρω τίποτα, σας το ορκίζομαι. Απλώς δεν είμαι τόσο ηλίθιος να καταπίνω όλες αυτές τις παπαριές αμάσητες.

Θέλω να κλείσω τον υπολογιστή και να σηκωθώ να φύγω. Δε γουστάρω να μπω στο στούντιο του Real Fmστις 17.00. Εγώ για Ολυμπιακούς Αγώνες ήθελα να μιλάω και να γράφω. Όχι για τη στανοζολόλη. Φυσικά το θέμα είναι πιασάρικο. Αφήστε που στέλνει την μπάλα (όχι μόνο στην εξέδρα, αλλά) εκτός σταδίου.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags