Facebook Pixel Να γιατί "καθάρισαν" τον Μπανγκουρά
| 2012-07-29 14:23:00

Να γιατί "καθάρισαν" τον Μπανγκουρά

Να γιατί "καθάρισαν" τον Μπανγκουρά

Το σκεπτικό της απόκτησής του, αυτά που ...δεν έδειξε στην μικρή παρουσία του στον ΠΑΟΚ και η πικρία του παίκτη.

Πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στις 8 Ιουλίου και λίγο πριν ολοκληρωθεί ο μήνας αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του Σάμι Μπανγκουρά στον "Δικέφαλου" ήταν ιδιαίτερα σύντομη (περίπου 20 μέρες) και σίγουρα τόσο ο ίδιος όσο και η πλευρά του "Δικεφάλου" δεν φανταζόταν να τελειώσει τόσο γρήγορα η συνεργασία τους. Πως φτάσαμε έως εδώ; Μετά το ναυάγιο με τον Μάριο Μπούντιμιρ, οι "ασπρόμαυροι" θέλησαν να προβούν άμεσα σε συμφωνία που θα ήταν μια εναλλακτική λύση για την επίθεση.

Ο πρώην παίκτης του Πανσερραικού ήταν επιλογή της διοίκησης, στην οποία τελικά είπε το "ναι" και ο Γιώργος Δώνης. Η περίπτωσή του κρίθηκε πως θα μπορούσε να "βγει" στον ΠΑΟΚ λόγω των αγωνιστικών χαρακτηριστών του Μπανγκουρά. Εκτιμήθηκε λοιπόν στον "Δικέφαλο" ότι ο παίκτης έχει το άλμα που θα μπορούσε να βοηθήσει σε διάφορες φάσεις, ότι υπάρχει η ικανότητα από πλευράς του να υποδέχεται σωστά την μπάλα και στον ΠΑΟΚ θεωρούσαν πως μπορεί να βοηθήσει και στο σκοράρισμα.

Τα αγωνιστικά στοιχεία που... δεν έδειξε και η φυσική κατάσταση

Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής στα φιλικά που έπαιξε απέναντι σε Μονς (μπήκε αλλαγή στο 78'), Τσβόλε (μπήκε αλλαγή στο 59') 'και Μαγιόρκα (μπήκε αλλαγή στο 66') δεν έπεισε τον Δώνη. Κυρίως αυτό που προβλημάτισε ήταν το γεγονός πως ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Αυτή η αιτία φαίνεται πως ήταν η καθοριστική για να πάρει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ την απόφαση να απομακρυνθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσερραικού.

Σε συνδυασμό με την σχετικά ικανοποιητική παρουσία του Απόστολου Γιάννου σε κάποια φιλικά, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μπανγκουρά να αποχωρήσει. Από τον ΠΑΟΚ δεν προκύπτουν... προβλήματα συμπεριφοράς από τον παίκτη, παρά μόνο στέκονται στο ότι δεν έδειξε τα αγωνιστικά στοιχεία που περίμεναν και στο ότι ήταν ανέτοιμος.

Το παράπονο του Μπανγκουρά

Οπως ήταν λογικό η... άμεσα απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή τού δημιούργησε το παράπονο για το ότι δεν του δόθηκε χρόνος για να αποδείξει τι αξίζει καθώς πίστευε πως σύντομα θα έβρισκε τον εαυτό του. Είναι αλήθεια πως ο ίδιος αντιμετώπιζε ως πρόκληση την παρουσία του στον "Δικέφαλο".

Είναι τονίσει σε δηλώσεις του πως ο επαγγελματισμός που υπάρχει στον ΠΑΟΚ θα τον βοηθούσε για να αποδώσει... όπως πρέπει, με τον παίκτη να είχε στο μυαλό του να αγωνιστεί και πάλι σε υψηλό επίπεδο, όπως είχε κάνει όταν έπαιξε στην Σταντάρ Λιέγης και στην Μποαβίστα. Τελικά δεν θα έχει αυτήν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις...

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags