Facebook Pixel Βουτιά στα βαθιά κι αίνιγμα!
Ποδόσφαιρο
| 2012-07-30 09:30:00

Βουτιά στα βαθιά κι αίνιγμα!

Βουτιά στα βαθιά κι αίνιγμα!

Για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με τη Μάδεργουελ είναι κατά κάποιον τρόπο η μισή σεζόν. Παίρνει αποτέλεσμα πρόκρισης ή τέλος πάντων την πρόκριση στη ρεβάνς; Όλα καλά!

Βάζει λεφτά στο ταμείο από τη συμμετοχή στο Γιουρόπα και πάει για τον άθλο συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τα καταφέρνει; Τότε τα προβλήματα θα αρχίσουν να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερα.

Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, θα πρέπει να κολυμπήσει κατευθείαν στα βαθιά. Δίχως να έχει δώσει αρκετά φιλικά, χωρίς δυνατό ματς προετοιμασίας το τελευταίο διάστημα, με απουσίες και δίχως το ρόστερ του να είναι ολοκληρωμένο.

Στον Παναθηναϊκό, βέβαια, όλοι γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα, όμως μέσα στο γήπεδο οι πράσινοι θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Μη βρεθούν, δηλαδή, μπροστά σε απρόοπτες καταστάσεις, αν οι Σκωτσέζοι μπούνε με ενθουσιασμό.

Απ’ αυτή την άποψη, είναι ένα αίνιγμα πώς θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι της σεζόν! Αν, πάντως, τα καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, θα είναι κάτι τρομερά σημαντικό βάσει συνθηκών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags