Facebook Pixel Γιατί δεν παντρευόσαστε;
| 2012-07-30 10:48:00

Γιατί δεν παντρευόσαστε;

Γιατί δεν παντρευόσαστε;

"Με θέλουν και τους θέλω πολύ", δήλωσε ο Μοσορό της Μπράγκα για τον Ολυμπιακό. Μήπως να τους τραγουδήσει και το γνωστό τραγούδι;

"Ξέρω ότι ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός. Μου το είπε ο Ζαρντίμ σε κουβέντα που είχα μαζί του. Δουλέψαμε μαζί πολύ καλά πέρυσι στην Μπράγκα, μακάρι να συμβεί το ίδιο στον Ολυμπιακό", δήλωσε στον "Πρωταθλητή" και πρόσθεσε:

"Με έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες εκτός Πορτογαλίας. Κάποιες από αυτές ήθελαν να με αποκτήσουν ως δανεικό για ένα χρόνο, αλλά η διοίκηση της Μπράγκα δεν το δέχτηκε. Συζητούν μόνο για μεταγραφή. Στο συμβόλαιό μου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 8 εκατ. ευρώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα ζητήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό".

Φήμες θέλουν την Μπράγκα να δέχεται να τον παραχωρήσει ακόμη και με λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ. "Δεν ξέρω τα ακριβή ποσά που θα ζητήσει η ομάδα μου, νομίζω όμως ότι θα ζητήσει περισσότερα. Βέβαια, όλα είναι πιθανά σε μια διαπραγμάτευση.

Τη δική μου επιθυμία τη γνωρίζετε. Θέλω πολύ να έρθω στον Ολυμπιακό Ήξερα το σύλλογο, αλλά κατάλαβα την ισχύ του και στο μεταξύ μας φιλικό. Από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται από τις δύο ομάδες. Μακάρι να συμφωνήσουν. Εμένα και τον μάνατζέρ μου ξέρουν πού να μας βρουν", τόνισε ο 29χρονος άσος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags