Facebook Pixel "E, δεν είναι και καφενείο..."
Ποδόσφαιρο
| 2012-07-31 11:24:00

"E, δεν είναι και καφενείο..."

"E, δεν είναι και καφενείο..."

Καλά λόγια λέει για την Μπνέι Γιεχούντα (αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ) ο μεγάλος Ιτζάκ Σουμ.

ποσπάσματα από όσα δήλωσε στα "Σπορ του Βορρά":

Για την ομάδα της πατρίδας του: "Η Μπνέι Γιεχούντα είναι καλή ομάδα που δεν πρέπει να την υποτιμήσει κανείς. Τα τελευταία χρόνια τερματίζει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στο Ισραήλ και καταφέρνει με αυτό τον τρόπο να διακρίνεται και να εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχει μια σταθερή παρουσία και τερματίζει στην 3η, την 4η και την 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιο τίτλο τα τελευταία χρόνια. Φυσιολογικά είναι ο ΠΑΟΚ το φαβορί, όμως ειδικά αυτή την περίοδο όπου και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον πρώτο επίσημο αγώνα τους, δεν μπορώ να κάνω ξεκάθαρη πρόβλεψη. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει στο εθνικό στάδιο που έχει χωρητικότητα 35.000 θεατών και δεν πρόκειται να γεμίσει.

Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στο γήπεδο αρκετοί φίλαθλοι, δεν σημαίνει πως πρέπει να την υποτιμήσεις. Σεβασμός απαιτείται. Η Μπνέι δεν έχει υψηλό μπάτζετ, αλλά παίζει καλό ποδόσφαιρο".

Για τον προπονητή της Μπνέι: "Ο προπονητής της, ο κ. Καστάν είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ. Πριν από τρία χρόνια ήταν ομοσπονδιακός προπονητής και έχει περάσει από όλες τις μεγάλες ομάδες στο Ισραήλ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags